Usitele de vizitare mascheaza golurile de acces la cazile de baie sau diverse alte instalatii si se folosesc in bai, bucatarii, holuri, precum si in alte spatii unde este necesara utilizarea unei ferestre de vizitare (sifoane, motoare de la cazile jacuzzi), cu scopul de a facilita accesul in cazul unor reparatii.

Usitele de vizitare din plastic au un design placut, fiind recomandate pentru montajul in spatiile de locuit, bai, bucatarii, holuri, birouri. Sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, pentru a corespunde nevoilor diverse de mascare si acces. De exemplu, fara sa se limiteze la acestea, unele dimensiuni urmaresc dimensiunile standard ale placilor de faianta, astfel incat usita de vizitare sa poata fi montata exact in locul unei placi de faianta.

Montajul lor este foarte usor, realizandu-se prin zidirea suportului in tencuiala sau in gipscarton, fiind solutia ideala pentru mascarea si facilitarea accesului la diversele elemente ale instalatiilor de apa, sisteme de incalzire, circuite electrice, retele de comunicatii, cum ar fi robineti de siguranta, sifoane de scurgere, coloane de apa, doze si fire electrice, distribuitori, ramificatii etc.

usa vizitare set magneti usa vizitare

 

 

 

 

Intra aici pe www.profilux.ro pentru mai multe detalii despre aceste produse sau cumpara-le direct de pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/usite-de-vizitare-rame-de-aerisire–i288, din confortul canapelei tale.