Acasa este un sentiment, o stare, o senzatie. De aceea, acasa e ceva diferit pentru fiecare in parte. Fiecare internalizeaza acest sentiment in mod propriu si pentru fiecare are o semnificatie aparte. O casa devine acasa atunci cand reusesti sa creezi o atmosfera relaxata, calda, primitoare care sa te intampine de cum ai intrat inauntru.Si pentru a oferi o mana de ajutor iti propunem sa incerci un suport pentru lumanari cu totul si cu totul deosebit.

Pasul 1
Vei avea nevoie de o bormasina, freza pentru lemn de 1.5 inch (38mm), ruleta, creion de tamplarie, surubelnita, lumanari mici clasice si bineinteles lemnul plutitor care va fi cel ce va tine drept de suport pentru lumanari.

suport pentru lumanari 1

Pasul 2
Lemnul plutitor este cel mai important pentru acest proiect si din acest motiv trebuie sa te asiguri ca il ai pe cel mai potrivit. Este absolut necesar sa te atraga din punct de vedere vizual insa asigura-te ca este suficient de gros, astfel incat sa poti introduce lumanarile si acestea sa aiba stabilitate. O bucata plata de lemn nu este ideala pentru acest proiect.

Pasul 3
Asaza bucata de lemn plutitor pe jos si gaseste-i o pozitie astfel incat sa poti plasa lumanarile. Foloseste ruleta daca vrei sa fie asezate la distante egale, sau le poti pozitiona aleatoriu, in functie de forma lemnului plutitor. Marcheaza cu un creion de tamplarie locul in care vei da gaurile.

Pasul 4
Pozitioneaza freza pentru lemn in locul marcat si aplica presiune. Asigura-te ca gaurile sunt drepte astfel incat lumanarile sa stea fixe si sa nu se rastoarne.

suport pentru lumanari 2

Pasul 5
Dupa ce ai realizat toate gaurile, nu-ti mai ramane decat sa asezi lumanarile in noul tau suport pentru lumanari. Nu uita sa lasi lumanarile in suportul de metal si, bineinteles, sa fie aprinse doar cand le poti supraveghea.

Aceasta piesa decorativa poate fi in centrul atentiei la mesele festive sau pur si simplu iti poate lumina o seara romantica cu persoana iubita. Indiferent cum si cand te hotarasti sa folosesti acest suport pentru lumanari, un lucru este sigur: iti va induce o stare de calm si relaxare pentru intreaga seara. Poate fi folosit chiar si in aer liber, dar tinand cont ca tocmai urmeaza sa intram in anotimpul rece, poti pastra ideea pana la vara.

suport pentru lumanari b