Orice se poate transforma in arta atata timp cat iti pui in functiune latura creativa a personalitatii tale. Un suport de reviste este util in fiecare locuinta, dar o investitie costisitoare nu se justifica in acest caz. Si daca poate tine loc si de o decoratiune pe perete, atunci cu atat mai bine. Asadar, fa o pauza de la rasfoit paginile si construieste un suport de reviste care sa isi gaseasca loc in camera ta, indiferent de stilul de amenajare.

Pasul 1
Construirea acestui suport de reviste este ridicol de simpla si nu implica decat o franghie, pasta modelatoare cu uscare in contact cu aerul, inchizatoare pentru breloc de tip carabina, carlig si un bat de frigarui.

Pasul 2
Rupe doua bucati de pasta modelatoare si framanta-le intre palme pana se omogenizeaza. Dupa ce capata o textura mai flexibila, ia una dintre bucati si modeleaz-o intr-o forma cilindrica. Incearca sa mentii peretii cilindrului cat se poate de drepti iar capetele trebuie sa fie plate.

suport de reviste 1

Pasul 3
Dupa ce esti multumit de forma obtinuta, ia un bat de frigarui si infinge-l in mijlocul cilindrului, pe lungimea acestuia. Roteste batul in interior pana cand orificiul se largeste suficient, astfel incat unul din capetele franghiei sa intre prin el. Apoi, indeparteaza batul si netezeste ambele capete ale cilindrului.

suport de reviste 2

Pasul 4
Repeta ultimii doi pasi pentru a realiza si cel de-al doilea cilindru din pasta modelatoare. Lasa-le sa se usuce timp de 24 de ore sau cat iti este indicat pe ambalaj.

suport de reviste 3

Pasul 5
Te apropii de final si in scurt timp vei putea atarna noul tau suport de reviste pe perete. Trece un capat al franghiei printr-unul din cilindrii realizati si fa un nod la capatul franghiei. Taie excesul de sfoara pentru a obtine un aspect cat mai ingrijit.

suport de reviste 4

Pasul 6
Trece capatul liber al franghiei prin inchizatoarea pentru breloc, astfel incat aceasta sa ajunga pe la mijlocul franghiei.

Pasul 7
Repeta pasul 5 si pentru celalalt capat al franghiei.

Pasul 8
Prinde carligul pentru tablouri in perete, dupa care atarna inchizatoarea pentru brelocuri in el.

suport de reviste 6

Pasul 9
Alege doua reviste pe care intentionezi sa le termini de citit si asaza-le in noul suport pentru reviste. Cand asezi prima revista, nu uita sa tii cu o mana capatul liber al franghiei, dupa care asaz-o si pe cealalta. Poti atarna mai mult de doua reviste, in functie de lungimea franghiei pe care ai utilizat-o sau poti realiza mai multe suporturi.

sursa: http://goo.gl/dmtrv4