Este binecunoscuta preferinta femeilor pentru pantofi si genti. Cu cat mai multe perechi cu atat mai bine. Dar, ce te faci atunci cand apartamentul tau este mai bine aprovizionat cu incaltaminte decat unele magazine? Unde sa le depozitezi pe toate, astfel incat sa ai si acces usor la ele? Pentru a rezolva aceasta problema, te sfatuim sa construieti un suport de pantofi suficient de incapator pentru intreaga colectie.

Pasul 1
Acest suport de pantofi este construit din tevi de PVC, asa ca in primul rand va trebui sa faci rost de ele, pana sa mergi mai departe. 10 bucati de 30 de cm ar trebui sa fie suficiente, insa dimensiunea suportului depinde si de numarul de perechi de pantofi pe care vrei sa ii asezi.

Pasul 2
Mai departe va trebui sa te ocupi de curatarea tevilor. Spala-le cu detergent de vase si cu un burete abraziv pana esti multumit de cum arata. Tine cont ca la sfrasit vei aplica un strat de vopsea pe deasupra, asa ca nu trebuie sa fii foarte minutios.

Pasul 3
Dupa ce bucatile de teava din PVC sunt curate, smirgheluieste partile grunjoase cu ajutorul unui smirghel de granulatie 220. Cu siguranta ca nu vrei sa zgarii vreo pereche de pantofi a partenerei tale de viata, mai ales cand stii cat de mult inseamna pentru ea.

Pasul 4
Aplica un strat de grund pe fiecare teava in parte si lasa-le sa se usuce. Grundul va ajuta vopseaua sa adere mai bine pe vittorul tau suport de pantofi. Dupa aceea, vopseste fiecare teava intr-o culoare care iti place sau poti realiza diverse modele. La acest pas este importanta creativitatea pe care o are fiecare, deoarece este important sa lasi un pic din personalitatea ta in tot ceea ce faci.

Pasul 5
Ca alternativa mai rapida la vopsitul tevilor, poti lipi pe deasupra lor tapet. Taie-l la dimesniunea potrivita si aplica-l pe fiecare teava. Ai grija sa lasi o portiune libera, neacoperita de tapet, in locul in care vei lipi tevile intre ele. In caz contrar, tapetul se va rupe si nu vei avea un suport de pantofi rezistent.

suport de pantofi 1

Pasul 6
Lipeste tevile de PVC intre ele, folosind lipici special pentru PVC, dupa care prinde-le doua cate doua cu ajutorul unor carlige. Lasa-le sa se usuce peste noapte. Modelul acestui suport de pantofi este la alegerea ta. Poti lipi cate 4 – 5 bucati intr-o linie sau mai putine. Dupa ce s-au uscat, asaza-le una peste celalalta si gata!

suport de pantofi 2