Exista atatea modele frumoase incat si daca nu ai avea nevoie de un suport de creioane, ai crea contextul numai ca sa il poti instala pe biroul tau. In orice caz, cam toata lumea are in casa mai mult de doua pixuri, creioane, stilouri si din acest motiv cu siguranta un suport de creioane ar fi potrivit pentru oricine.
Pasul 1
Avand in vedere ca un suport de creioane este practic dar nu indispensabil pentru locuinta ta, ideal ar fi sa nu investesti foarte mult in realizarea lui. De aceea, tot ce trebuie sa ai la indemana este o sticla de plastic de 2 litri, o foarfeca, o punga de creioane numarul 2 si adeziv pentru lemn.
Pasul 2
Inainte de toate, ascute creioanele. Acest pas conteaza strict pentru aspectul vizual, dar poti lasa creioanele ca atare daca iti place mai mult asa.
Pasul 3
Taie sticla de plastic cu ajutorul foarfecii, la dimensiunea pe care o consideri potrivita pentru ustensilele pe care le vei depozita inauntru. Tine cont de lungimea creioanelor, deoarece sticla va trebui sa fie cu cel putin un centimetru mai mica ca sa nu se observe din exterior.
Pasul 4
Aplica adeziv pentru lemn pe fiecare creion in parte si apuca-te de lipit. Varful creioanelor va trebui sa fie orientat in sus, deci la baza suportului se va afla capatul cu guma de sters. Creioanele pot sa nu fie ascutite la aceeasi dimensiune daca vrei sa obtii un suport de creioane asimetric, insa este necesar sa fie lipite unul de celalalt ca sa nu se observe recipientul de plastic.
Pasul 5
Lasa-l sa se usuce, dupa care poti aseza inauntru obiectele de scris pentru care a fost creat acest suport de creioane.
In cazul in care ti-au mai ramas creioane pe care nu ai la ce sa le folosesti, poti realiza si o rama care sa se asorteze noului suport de creioane. Vei avea nevoie de o rama veche si un fierastrau de mana, iar creioanele ar fi ideal daca nu ar fi ascutite. Masoara rama si taie creioanele, folosind fierastraul de mana la dimensiunile acesteia. Apoi, nu ti-a mai ramas altceva de facut decat sa le lipesti la pozitie si sa le lasi peste noapte sa se usuce.
Intotdeauna exista ceva de facut cu obiectele pe care le ai in casa, dar care nu mai au functionalitatea originala. Pune-ti mintea la contributie si dibacia in practica si vei obtine lucruri cu care te poti mandri.