Poate ca nu le stii sub denumirea de treceri de pardoseala, dar sigur ai auzit de praguri, baghete de trecere sau chiar profile de trecere care asigura tranzitia lina intre doua suprafete in planul pardoselii. Care este avantajul folosirii lor in afara de aspectul estetic? Ele acopera rostul ramas intre cele doua suprafete, functie de model pot prelua diferente de nivel acolo unde este cazul si pot fi folosite pentru diverse tipuri de trafic, atat la interior cat si la exterior. Ceea ce putem sa iti spunem cu siguranta este faptul ca oferta noastra de praguri este extrem de generoasa, nelasand loc niciodata pentru un „Nu gasesc modelul dorit!” – de la treceri in forma de T sau I la treceri perforate sau neperforate si pana la rampe si praguri care preiau diferenta de nivel.

profil T flexibil rampa trecere neperforata trecere perforata diferenta nivel trecere perforata la acelasi nivel trecere suruburi invizibile

 

 

 

 

 

 

 

Intra aici pe pe www.profilux .ro pentru mai multe detalii sau pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/treceri-de-pardoseala-praguri-parchet–i464 pentru a le achizitiona.