Cand apare pentru prima oara in viata ta un pui de om care iti cuprinde cu intreaga manuta degetul si citeste in ochii tai intreg universul, te cuprinde un amalgam de sentimente, de la extaz la disperare, de la bucuria cu care ii privesti cel mai mic progres si pana la teama de a nu-l putea proteja de toate pericolele care exista. Vrei sa il pastrezi mic pentru totdeauna pentru a-l sti in siguranta, dar in acelasi timp vrei sa traiasca din plin viata cu toate minunile pe care le are de oferit. Nu poti opri timpul in loc, dar poti pastra vii amintirile cu care a crescut realizand un tablou handmade cu cea mai de pret jucarie a lui.

Pasul 1
Fiecare copil are o jucarie preferata, pe care nu vrea sa o arunce nici macar cand este atat de rupta, scamosata sau uzata incat nici nu mai aduce cu  cea care a fost odata. Este prietenul lui cel mai bun, cel pe care l-a strans in brate noaptea cand visa urat, cel pe care l-a tinut de mana in prima zi de gradinita, cel care l-a consolat cand s-a lovit sau cel cu care a impartasit toate micile succese. De aceea, merita sa fie apreciat si respectat pe masura, pentru tot confortul emotional pe care i l-a oferit copilului tau, si de ce nu, transformat intr-un tablou handmade. Pentru aceasta vei avea nevoie doar de o rama de tablou cat se poate de speciala si o bucata de material textil.

Pasul 2
Daca jucaria micutului tau se afla intr-un stadiu avansat de deteriorare, mai intai reconditioneaz-o. Coase-o, spal-o, usuc-o si, daca sunt parti pe care nu le poti repara, improvizeaza. Ii poti pune un petic sau le poti acoperi cu diverse parti ale corpului (spre exemplu, daca nu mai are ochi, acopera-i cu manutele jucariei).

Pasul 3
Desfa rama de tablou si indeparteaz-o. Nu vei dori ca jucaria sa se simta captiva ca intr-o cusca, ci mai degraba sa fie ridicata pe un piedestal.

Pasul 4
Va trbui sa imbraci cartonul care in mod normal ar sprijini poza intr-o bucata de material textil care sa se armonizeze placut cu jucaria pe care intentionezi sa o inramezi.

Pasul 5
Coase jucaria de plus de bucata de material textil astfel incat sa fie prinsa bine. Jucaria va da impresia ca iese din tablou si va arata destul de spectaculos pe perete. Daca nu intentionezi sa folosesti o jucarie de plus, atunci utilizeaza un adeziv cu putere mare de lipire pentru a o putea prinde de materialul textil.

Pasul 6
Asaza acest tablou handmade pe perete sau daruieste-i-l cadou copilului tau atunci cand decide sa preia fraiele vietii sale si se muta la casa lui. In acest fel va fi in permanenta in contact cu latura lui de copil si va fi intotdeauna alaturi de prietenul cu care a facut primii pasi in viata.

Sursa: http://bzfd.it/1Pe3oBb