Indiferent ce suport de pantofi folosesti parca niciodata nu este suficient de incapator. Fie perechile de pantofi se inmultesc necontrolat, fie nu ai aproximat corect dimensiunea lui cand l-ai achizitionat, cert este ca pantofii tot nu stau cu totii acolo unde trebuie. Si pentru ca holurile in general sunt ori foarte mici si nu iti incape nimic, ori foarte mari si nu stii cum sa le aranjezi, uneori e dificil sa gasesti un suport de pantofi care sa intruneasca toate conditiile. De aceea, iti propunem sa construiesti tu un suport de pantofi, astfel vei putea controla atat marimea, cat si designul ca sa te declari multumit la sfarsitul procesului.

Pasul 1
Un suport de pantofi construit din lazi din lemn este nu numai foarte practic, dar si creativ si incantator din punct de vedere estetic. Bugetul limitat sau spatiul insuficient te forteaza sa gasesti solutii creative, care se pot dovedi foarte ingenioase si spectaculoase. Vei avea nevoie de ladite din lemn de marimi si forme diferite, vopsea in mai multe nuante (sau doar o singura culoare daca nu optezi pentru un aspect jucaus), sistem de prindere in perete (ramane la alegerea ta cum vrei sa le fixezi).

Pasul 2
Dupa ce ai achizitionat laditele din lemn, scoate-le afara si apuca-te de vopsit. Pune pe jos o folie pentru a nu pata spatiul de lucru cu vopsea si aplica mai intai un strat de vopsea si lasa-le sa se usuce. Daca esti multumit de nuanta obtinuta, te poti apuca de aranjat; daca iti doresti o culoare mai intensa, mai aplica un strat de vopsea si lasa-le sa se usuce.

Pasul 3
In ceea ce priveste decorul ai mai multe variante. Le poti aseza una peste cealalta si astfel iti vei crea un spatiu de depozitare similar cu un dulap, insa varianata aceasta este practica daca ai holul de la intrare suficient de incapator. Daca, insa, nu beneficiezi de suficient spatiu atunci solutia cea mai la indemana este sa le fixezi pe perete. Gandeste-te dinainte cum ai vrea sa le aranjezi, astfel incat sa creezi un design placut. Apoi, pur si simplu prinde-le in perete. Poti aplica agatatori de tablou in capetele de sus. Laditele sunt de obicei destul de usoare, insa trebuie sa te gandesti si ce anume vrei sa depozitezi in ele. Varainta cu agatatori de tablou se preteaza pentru laditele în care vei depozita esarfe sau obiecte usoare. Daca vrei sa le folosesti pe post de suport de pantofi, atunci cel mai bine este sa apelezi la bormasina si suruburi, pentru a fi cat mai stabil.

Acest suport de pantofi este foarte practic, deoarece poti utiliza atat spatiul din interiorul laditelor cat si spatiul de deasupra. Tot ce iti mai ramane este sa gasesti suficiente perechi de pantofi pe care sa le asezi, spatiu vei avea din abundenta.

Sursa: http://goo.gl/hru5iF