Inovatia in tehnologie te ia prin surpindere in fiecare zi, iar gadget-urile te motiveaza sa nu le dai ocazia sa fie mai inteligente decat tine. Eticheta pe care o punem fara sa vrem obiectelor care devin din ce in ce mai mult indispensabile comunicarii te provoaca si te intriga in acelasi timp, astfel incat sa fii “smart” a devenit o conditie obligatorie a supravietuirii. Dar, inteligenta vine din maiestria cu care combini simplitatea cu inovatia si jocul este primul profesor care iti arata ca nimic nu este greu daca iti amintesti ca cele mai bune rezultate le obtii atunci cand te simti bine. Si ca sa il tii treaz pe copilul din tine, adu-l in fiecare zi la suprafata realizandu-ti un suport pentru telefon din jucariile copilariei.

Pasul 1
Acest suport pentru telefon este parca desprins din mitologia greaca, pe cand minotaurii se plimbau in voie sau din povestile cu sirene. Creaturile jumatate om, jumatate taur sau gratioasele personaje jumatate femei, jumatate pesti sunt cele care au stat la baza acestui proiect inedit care da viata personajului jumatate dinozaur, jumatate telefon. Vei avea nevoie de o jumatate de dinozaur de plastic, cu coada lunga pana la pamant (Parasaurolophus sau T Rex ar fi ideal), cutit mare de bucatarie, tub de silicon, o ventuza si o pensula.

Pasul 2
Foarte important pentru reusita proiectului este ca figurinele de plastic sa fie goale pe interior, asa ca inainte de a te apuca sa “masacrezi” dinozaurii, asigura-te ca au burta goala, la propriu. Dupa ce ai verificat ca totul este in regula, ia un cutit mare de bucatarie si taie figurina pe jumatate. Vei folosi numai partea inferioara, dar nu arunca nici capul dinozaurului, intotdeauna se poate gasi un proiect la care sa fie util.

suport pentru telefon 1

Pasul 3
Umple interiorul figurinei cu silicon si asaza cu atentie ventuza. Pana sa o fixezi definitiv, lipeste ventuza de telefon pentru a gasi unghiul corect in care sa o fixezi in dinozaur.

Pasul 4
Foloseste o pensula subtire pentru a indeparta excesul de silicon.

Pasul 5
Pentru a impiedica dinozaurul sa alunece in momentul in care fixezi telefonul, pune un pic de silicon si pe picioarele si coada lui.

Deoarece figurina este plina de silicon, ii vor trebui in jur de 4-5 zile sa se usuce, asa ca va trebui sa ai putina rabdare pana o sa il poti folosi ca suport pentru telefon cu drepturi depline.

Sursa: http://bit.ly/12daykj