Cablurile iti pot da o adevarata bataie de cap, mai ales atunci cand se amesteca intre ele mai rau ca la ”matele incurcate” . Cu toate acestea, rau cu rau, dar mai rau e fara rau, asa ca inevitabil trebuie sa gasesti o solutie care sa iti usureze munca, ori de cate ori vrei sa iti incarci telefonul, tableta sau laptopul. Asadar, un suport pentru cabluri te va ajuta sa nu iei cu tine fire de care nu ai nevoie la momentul respectiv.

Si pentru ca marile raspunsuri la intrebari existentiale vin din joaca, acolo este cazul sa iti indrepti atentia. Mai exact la piesele de Lego. Nu numai ca iti dezvolta gandirea logica, orientarea spatiala si iti antreneaza rabdarea, dar iti pot da si o mana de ajutor atunci cand ai nevoie. Si cand zicem o mana de ajutor, vorbim la propiu, nu la figurat.

Alege figurinele de Lego care au manute si testeaza daca firul de cablu este suficient de ingust sa intre prin acea deschizatura. Plasticul figurinelor este usor flexibil, asa ca sa nu iti fie teama sa fortezi putin dar tine cont de faptul ca in timp deschizatura se poate deforma iremediabil.

Discuta cu micutul familiei si roaga-l sa iti imprumute pe termen lung figurinele de care ai nevoie si fixeaza-le in locurile in care iti incarci de obicei obiectele electrice. Poti pune un astfel de suport pentru cabluri pe marginea biroului astfel incat sa fie la indemana cand folosesti laptopul sau chiar pe perete.

suport pentru cabluri 1

In ceea ce priveste fixarea figurinelor ai mai multe variante. Poti folosi o pastila adeziva detasabila, pe care sa o lipesti de noul tau suport pentru cabluri si apoi de piesa de mobilier pe care vrei sa stea. Daca vrei sa ai mai multa libertate de miscare, atunci poti lipi o piesa de lego mai mare de birou, pe care sa prinzi apoi figurina si astfel o poti deplasa pe toata lungimea piesei de Lego.

suport pentru cabluri 2

Poti folosi acest suport pentru cabluri si in alte moduri. Spre exemplu, pentru a sti intotdeauna unde iti sunt cheile de la casa sau de la masina. De cate ori nu ti-ai fi dorit sa poti sa iti suni cheile sa vezi pe unde se ascund, tocmai pentru ca nu aveai un loc fix pentru ele? Poti folosi o piesa de lego pentru a o transforma in breloc pentru chei si, undeva pe perete, langa usa de la intrare, sa lipesti o alta piesa de lego. Cand ajungi acasa, pur si simplu unesti piesele intre ele si vei sti intotdeauna ca cheia este la joaca.

Sursa: http://bit.ly/1GyQZzA