Cum orice inceput de an este plin de entuziasm si exuberanta, este important sa ai parte de putina organizare, pentru ca planurile tale sa nu iti scape printre degete. Pentru aceasta trebuie sa stii exact de unde sa iei  ce ai nevoie si unde sa le pui la loc. Si cum lucrurile se complica atunci cand nu acorzi suficienta importanta detaliilor, asigura-te ca stii de unde sa iei un pix atunci cand ai nevoie de el, deoarece niciodata nu stii cand vei vrea sa notezi o idee stralucita. De aceea astazi iti vom arata cum sa creezi un suport de creioane simplu si de efect.

Pasul 1
Pentru acest suport de creioane vei avea nevoie de un capac de plastic de la un recipient mai voluminos, carlige de lemn, pistol de lipit si o bucata de sfoara. In functie de dimensiunea capacului, vei sti cate carlige sa folosesti.

Pasul 2
Scoate capacul de plastic de la un recipient pe care nu il mai folosesti. Ideal ar fi sa fie cat mai mare si sa fie dintr-un plastic mai dur, pentru a sustine greutatea carligelor. Orienteaza-te catre spray-uri sau fixative cu o capacitate mai mare, dar ai grija sa aiba si capacul proportionat cu dimensiunea recipientului.

Pasul 3
Asaza orientativ carligele de jur imprejurul capacului, pentru a estima de cate ai nevoie si apoi imparte numarul obtinut la 2. Vei folosi ambele parti ale carligului, asa ca nu are rost sa strici mai multe bucati decat ai nevoie.

Pasul 4
Desfa partea metalica ce tine impreuna ambele capete ale carligului si asaza-le deoparte.

Pasul 5
Pune in functiune pistolul de lipit si aplica o cantitate mica de lipici pe partea exterioara a carligului, apoi lipeste-l de capacul de plastic. Fa acelasi lucru pentru fiecare carlig in parte si lipeste-le unul langa celalalt.

Pasul 6
Taie o sfoara in trei parti egale, suficient de lungi cat sa cuprinda de cel putin doua ori noul tau suport de creioane.

Pasul 7
Asteapta o ora dupa ce ai terminat, pentru a te asigura ca toate carligele s-au lipit de capac si apoi adauga elementul final pentru noul tau suport de creioane.

Pasul 8
Locul in care a fost suportul de metal care tine carligul unit nu arata foarte estetic. Pentru a remedia acest lucru, trece cate o bucata de sfoara in fiecare zona, astfel incat sa inconjoare intreg recipientul de doua ori. La final vei avea un suport de creioane cu aspect de butoias gata pregatit sa iti tina ordonate toate creioanele.

Sursa: bit.ly/1TJu8tH