Cea mai primitoare casuta pentru pisici este in mod cert salbaticiunea. Chiar daca afara le pandesc pericole reale, pisicile prefera libertatea cu pretul traiului greu care le asteapta acolo. Unele dintre pisici au privilegiul de a combina cele doua lumi, cea domestica, unde masa este asigurata iar somnul este dulce in orice colt al casei si cea din care provin, in care fiecare pas trebuie sa fie unul chibzuit. In cazul in care nu stai la parter si pisica ta nu e tocmai plimbareata, iti propunem sa amenajezi o casa pentru pisici care sa-i aminteasca de radacini jucausului tau prieten.

casuta pentru pisici 1

Este dificil sa pui laolalta plante si pisici si sa nu se lase cu frunze desprinse, dar credem ca o cale de mijloc trebuie sa existe, si nu e musai ca ea sa treaca prin balcon. Asadar, o casuta pentru pisici construita la baza unui copac ornamental s-ar putea sa fie solutia. Ne bazam in cele spuse nu doar pe aspectul atragator al ansamblului, dar si pe faptul ca pisicuta ta va vedea copacul ornamental ca parte din casa ei si astfel va deveni mai prietenoasa si, poate cine stie, se va obisnui si cu florile. Se poate spune ca, daca oamenilor le place sa aiba o casa in copac, n-ar fi rau sa antrenam pisicile cu putina aventura? Oricum stramosul lor, rasul isi facea veacul catarat pe crengile copacilor.

casuta pentru pisici

Un alt motiv pentru care merita sa construiesti o casuta pentru pisici este posibilitatea de a-i concentra atentia intr-un colt al camerei, si astfel va putea sa-si descarce energia intr-un loc special amenajat, iar bibelourile si celelalte obiecte vor fi mai in siguranta. Nu spunem ca se va izola in propria ei casuta, nici n-ar fi sanatos, dar un loc in care sa poate face orice fara sa aiba nevoie de permisiune este mai mult decat binevenit.

Sursa: http://bit.ly/1Vx0tJ7