Duminica dimineata toata familia se aduna in jurul mesei de Paste, pentru a se bucura unul de prezenta celuilalt. Totul contribuie la o atmosfera frumoasa si de aceea trebuie sa te asiguri ca buna dispozitia va fi prezenta pe tot parcursul zilei. Ouale rosii, cozonacii si pasca sunt nelipsite de la aceasta sarbatoare dar si iepurasii dragalasi. Si pentru ca ai ramane cu siguranta fara morcovi daca i-ai aseza pe masa, atunci ce spui macar de niste servetele impaturite in iepuras? Astfel, vor fi si ei pezenti la masa de Paste, macar printr-o reprezentare cat mai autentica a lor.

Pasul 1
Pentru a realiza servetele impaturite in iepuras, vei avea nevoie de niste servetele de bucatarie de forma patrata. Evident, ele trebuie sa fie din material textil, cele din hartie, pe langa faptul ca nu sunt eco friendly, nici nu sunt potrivite pentru o astfel de masa festiva si nici nu ar face fata la o asemenea provocare fara sa se rupa in bucati.

Pasul 2
Forma patrata a servetelului va trebui sa se transforme in dreptunghi. Exista mai multe metode prin care poti face acest lucru. Spre exemplu, poti impaturi a treia parte de jos in sus si a treia parte de sus in jos si astfel obtii un dreptunghi. De asemenea, il poti impaturi in doua si apoi il mai impaturesti o data si voila! Tot un dreptunghi vei obtine.

Pasul 3
Identifica mijlocul dreptunghiului si creeaza-ti o linie de referinta. Apoi pliaza colturile de sus in jos de-a lungul acestei linii, asiguranadu-te ca sunt egale capetele de jos. Nu vei dori ca iepurasul sa aiba o ureche mai lunga si una mai scurta, nu?

Pasul 4
Impatureste colturile de jos in sus, obtinand un romb.

Pasul 5
Impreuneaza colturile din stanga si din dreapta, astfel incat sa isi dea intalnire in centru.

Pasul 6
Intoarce servetelul cu capul in jos, dupa care inverseaza partea de sus cu cea de jos. Apoi impatureste partea de jos in sus ca in imagine.

Pasul 7
Impatureste colturile din dreapta si din stanga la spate si, pentru a te asigura ca se vor tine de maini, introdu un colt in altul pentru a se fixa bine.

Pasul 8
Tine cu mana colturile pliate si trage urechile iepurasului in celalalt capat. Servetelele impaturite in iepuras sunt gata; toata lumea se poate bucura de Paste de o masa cu totul si cu totul speciala, de la feluri de mancare la aranjamaente

sursa: http://www.tasteofhome.com/recipes/holiday—celebration-recipes/centerpieces/how-to-fold-a-bunny-napkin#1