Ramele de aerisire sunt accesorii importante destinate cresterii confortului personal, asigurand ventilatia in spatiile de locuit, birouri, bai, bucatarii, holuri, subsoluri. Sunt prevazute cu plasa de protectie impotriva insectelor si se monteaza usor, prin zidirea in tencuiala. Sunt disponibile intr-o gama larga de forme si dimensiuni, care acopera diversele cerinte si conditii date de suportul pe care se monteaza, de configuratia sistemului de ventilatie sau de volumului de aer care trebuie sa circule prin ele.

De exemplu, dimensiunile ramelor de aerisire dreptunghiulare urmaresc dimensiunile standard ale placilor de faianta, astfel incat rama de aerisire sa poata fii montata exact in locul unei placi de faianta. Dimensiunile ramelor de aerisire rotunde urmaresc dimensiunile standard ale tuburilor de ventilatie destinate hotelor, aparatelor de incalzire, dezumidificatoarelor etc., astfel incat montajul acestora sa fie foarte simplu.

rama aerisire rotunda rama aerisire dreptunghiulara

 

 

 

 

Intra aici pe www.profilux.ro pentru mai multe detalii despre aceste produse sau cumpara-le direct de pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/usite-de-vizitare-rame-de-aerisire–i288, sdin confortul canapelei tale.