De ce sa folosesti protectii pentru muchiile de la trepte?

Pentru ca, daca nu o vei face la timp,  vei constata singur c-a fost o greseala din partea ta sa ignori un lucru atat de important. Daca treptele sunt din lemn sau parchet, muchiile se vor deteriora iremediabil, daca sunt din gresie sau marmura, inchiderea celor doua suprafete (treapta  si contratreapta) va fi inestetica si imperfecta iar daca treptele sunt la exterior (dar si la interior) si nu au alte elemente antiderapante aplicate aproape de coltul exterior, treptele pot deveni extrem de periculoase pentru cei care le folosesc. In afara de asta, si aspectul estetic este cu totul altul atunci cand treptele tale sunt amenajate „ca la carte”. Prin urmare, indiferent daca le cauti dupa protectii treapta, profile de scara sau coltare pentru scari, aceste profile se dovedesc a fi extrem de utile.

In ceea ce priveste oferta noastra, am avut surpriza sa aud pe cineva spunand – in timp ce-i prezentam intreaga gama de protectii pentru trepte – “Sunt atat de multe incat nu stiu la care sa ma hotarasc!” Da… asa intelegem noi sa ne prezentam in fata voastra, sa avem de la modele simple cu montare prin lipire (adeziv) la modele cu prindere cu holzsuruburi, cu caneluri sau rizuri, pentru trepte placate sau parchetate dar si modele complexe, formate din profilul baza si insertie de cauciuc, in culori metalice dar si lemnoase si avand mai multe dimensiuni, functie de necesitatile tale.

banda antiderapanta trepte protectie treapta rotunjita protectie treapta flexibila protectie treapta cu caneluri protectie treapta cu rizuri protectie treapta cu canal

 

 

 

 

 

 

 

Intra aici pe pe www.profilux .ro pentru mai multe detalii sau pe http://www.efinisaje.ro/categorii-profile/protectii-treapta–i171 pentru a le achizitiona.