De peste 15 ani de cand suntem pe piata ne-a preocupat felul in care se fac amenajarile interioare si ne-am gandit  cum ar fi sa oferim cele mai bune solutii pentru casa, sub forma sistemelor si accesoriilor profesionale pentru finisaj si… in cazul de fata, sub forma de profile decorative Listello.

Una dintre situatiile la care ne-am gandit a fost ca in mod sigur ti s-a intamplat sa pierzi ore-n sir prin magazinele cu gresie si faianta, pana ce modelul si culoarea preferata ti-au “iesit” in cale si ai putut sa spui “Gata, asta-mi place si vreau s-o cumpar!” Asa procedam cu totii, fiindca fiecare are gusturile si preferintele lui,  iar cand vine vorba de amenajarea casei, ar fi absurd sa ne grabim si sa luam decizii “la minut”, mai ales ca o astfel de lucrare poate fi pastrata ani si tocmai de aceea, merita sa acordam suficient timp deciziei noastre de cumparare.

Si pentru ca am ajuns aici, iti prezentam profilele noastre decorative Listello sau listurile decorative. Ele se utilizeaza la finisarea peretilor placati cu ceramica si, pe langa eleganta aparte pe care o confera spatiului amenajat, au si un rol functional, actionand ca rosturi de dilatatie prin preluarea tensiunilor datorate miscarii placilor.

profile decorative Listello profile decorative Listello

 Intra aici pe www.profilux.ro daca vrei mai multe detalii despre aceste produse decorative  sau cumpara-le direct de pe magazinul virtual http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/listuri-decorative–i140, din confortul canapelei tale.