Astazi vreau sa iti impartasesc informatii despre niste profile speciale pentru ca vrem sa beneficiezi de cunostintele, experienta si rezultatele unei munci de ani de zile a echipei noastre. Poate ca nu le vei folosi neaparat in locuinta ta, dar vreau sa stii de existent profilelor pentru dilatatie sau profile pentru rosturi. De ce sunt importante? Pentru ca ele preiau miscarile placilor ce apar ca urmare a diferentelor de temperatura, a incarcarilor si a solicitarilor la care sunt supuse pardoselile placate si previn aparitia fisurilor cauzate de miscarile de contractie si dilatatie ale suprafetelor pe care le imbina.

profil dilatatie GOA603 profil dilatatie MSA125 profil dilatatie MSR300

 

 

 

 

Unele modele se pot folosi si pentru suprafete de dimensiuni moderate (case, terase, spatii comerciale cu suprafete mici) dar, pentru ca sunt niste profile mai tehnice, daca esti interest de profilele de dilatatie pentru pardoseli, pentru pereti si tavan, profile de dilatatie pentru terase si acoperisuri sau bariere de foc, iti recomandam sa consulti sectiunea Sfatul specialistului de pe acest blog sau sa citesti aici mai multe despre ele in sectiunea dedicata de pe site-ul www.profilux.ro.

Intra aici pe www.profilux.ro pentru mai multe detalii generale despre aceste produse sau cumpara-le direct de pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/profile-de-dilatatie–i245, din confortul canapelei tale.