Cum faci sa pleci la munte si in acelasi timp sa stai relaxat pe canapeaua ta? Poate fi un exercitiu de imaginatie, insa e ceva mai mult decat atat daca adaugi si putina mireasma montana. Desigur, are si memoria olfactiva rolul ei, dar ce-ai zice daca ai putea avea linistea muntelui la o aprindere de flacara? Un simplu betisor parfumat iti aduce muntele acasa, la orice ora din zi sau noapte, in orice camera. Un curier asa de rapid si inedit se potriveste de minune cu timpul petrecut cu buna dispozitie si folos. N-ai fi spus ca un set de betisoare si uleiuri parfumate poate avea o putere asa de mare de transformare.

Recunosc, daca m-ar fi intrebat cineva care-i treaba cu marul proaspat, lung si subtire, n-as fi stiut ce sa ii raspund. Insa, privind obiectiv printre betisoare si uleiuri parfumate, mi-as fi putut da seama ca un cos cu mere n-ar fi incaput intr-un tub decat daca era ferm convins ca asta e singura forma care i se potriveste. Pana una-alta, m-am lamurit, exista si trandafiri fara spini care imprastie o aroma cuceritoare daca se intalnesc cu o flacara. E si normal, trandafirul trebuie sa fie si el parfumat in preajma unei prezente atat de fierbinti. Apoi am reflectat: daca tot am gasit un set de logica in betisoare si uleiuri parfumate cu subinteles, de ce sa nu asist si la dansul modern al fumului prin camera? Ca doar n-o fi foc.

betisoare si uleiuri parfumate betisoare si uleiuri parfumate betisoare si uleiuri parfumate betisoare si uleiuri parfumate betisoare si uleiuri parfumatebetisoare si uleiuri parfumate

Sunt multe momente frumoase in viata si avem ocazia sa le traim din plin pe toate. Este de ajuns sa stim ca orice clipa e potrivita pentru a ne bucura si sa actionam ca atare. Asa vom intelege ca o incercare este deja o reusita.