Uneori suntem atat de concentrati sa gasim fericirea incat lasam sa treaca pe langa noi micile bucurii ale vietii, care constientizate pe deplin fac parte din ceea ce cautam de fapt. O prajitura buna, face mai mult decat o mie de cuvinte si iti aduce zambetul pe buze, mai ales daca este impartita si cu persoana iubita. Si pentru ca tabloul sa fie complet, nu uita sa o oferi pe un platou de prajituri realizat chiar de tine.

Pasul 1
Ca materiale vei avea nevoie de cutii de conserve goale (alege-le pe cele mai mari, un platou de prajituri trebuie sa aiba stabilitate), o felie de bustean, muschi de coapac, pistol de lipit, o carpa uscata, elemente decorative (fluturi sau flori din hartie sau fetru) si adeziv industrial puternic.

Pasul 2
Curata cu o carpa uscata felia de bustean astfel incat sa nu mai aiba resturi de rumegus sau praf. Pana la urma aceasta va servi drept tava, deci trebuie sa straluceasca de curatenie.

Pasul 3
Cosmetizeaza cutia de aluminiu, in asa fel sa aiba un aspect interesant, care sa te atraga sa mergi sa vezi despre ce e vorba. Incepe de la baza si cu ajutorul pistolului de lipit ataseaza muschiul de copac de cutie. Asigura-te ca nu se mai poate vedea nici o urma de aluminiu si ca peste tot se vede doar muschiul de copac.

Pasul 4
Identifica centrul feliei de bustean si marcheaza-l cu un marker. Acest indicator va servi drept reper pentru pasul urmator.

Pasul 5
Pune o cantitate considerabila de adeziv industrial in centrul bazei cutiei de aluminiu, iar pe marginile acesteia traseaza o line subtire de adeziv. Asaza cutia cu adeziv in punctul marcat anterior de pe felia de bustean si las-o sa se usuce cel putin 24 de ore. Pune deasupra ei cateva carti grele pentru a te asigura ca se lipeste bine.

Pasul 6
Ataseaza cateva elemente decorative pe muschiul de copac si nu-ti mai ramane decat sa te apuci de gatit. Gaseste o reteta gustoasa de prajituri care vor sta bine acolo unde le pui, avand in vedere ca acest platou de prajituri in stil rustic, pe care tocmai l-ai realizat, e un punct de atractie pentru toata lumea.

Acest platou de prajituri va arata nemaippomenit la masa de Craciun sau daca iti propui sa organizezi o petrecere cu tema forestiera. Indiferent de ocazia la care il folosesti, un lucru este sigur: toata lumea va fi cu ochii pe el.