Amintirile sunt foarte importante pentru oricine. Sunt legatura trecutului cu prezentul si locul in care te refugiezi atunci cand iei decizii pentru viitor. Asadar, un panou pentru poze trebuie sa isi faca loc in sanul familiei tale, astfel incat ori de cate ori vrei sa retraiesti o amintire frumoasa sa o poti vizualiza inaintea ochilor si sa o simti din adancul sufletului.

Pasul 1
Un panou pentru poze nu trebuie sa fie neaparat un panou de pluta. Chiar daca majoritatea pozelor nu se mai face alb negru si culorile sunt de cele mai multe ori la fel de vii ca cele din realitate, o culoare in plus nu strica, ba din contra, poate accentua si mai mult starea de bine surprinsa in fotografii. Asadar, pentru a realiza acest panou pentru poze, vei avea nevoie de o tavita colorata din metal, magneti, nasturi (sau alte accesorii pe care le ai la indemana) pistol de lipit, suport de prindere in perete.

Pasul 2
In functie de locul in care vrei sa il amplasezi, ai mai multe variante de prindere pentru acest panou pentru poze. Spre exemplu, daca vrei sa il asezi pur si simplu pe birou, atunci solutia este cea mai simpla. Este suficient daca il sprijini usor de perete sau de un alt obiect care se regaseste pe masa ta. Daca vrei sa il montezi pe o suprafata metalica (cum ar fi usa de la intrare sau usa de la frigider), atunci vei folosi magneti pentru a-l fixa la pozitie. Daca insa vrei sa il ai undeva pe perete, va trebui fie sa achizitionezi un suport de prindere, fie poti gauri tava pe o laterala, prin care vei trece o panglica si apoi o vei prinde de un punct fix din casa.

Pasul 3
In cazul in care nu ai gasit o tava metalica colorata pe gustul tau, aplica un strat de vopsea acrilica in nuanta ta preferata si las-o sa se usuce. Intre timp te poti ocupa de magneti. Deoarece, asa cum ti-ai dat seama, acest panou pentru poze este mai neconventional, nu vei putea folosi niste magneti clasici. Asadar, apuca-te de revolutionat magneti. Lipseste nasturi colorati sau orice alt accesoriu pe care il ai prin casa, deasupra magnetilor, folosind un pistol de lipit.

Pasul 4
Cand totul este gata, nu mai trebuie decat sa alegi ce poze s-ar potrivi cel mai bine si sa le afisezi. Acest panou poate fi folosit si pe post de suport pentru biletele, pentru desenele copiilor tai sau chiar pentru a gazdui un calendar in care sa numeri zilele pana la evenimentele importante din viata ta.

Sursa: http://bit.ly/1NK69rC