Din cand in cand o schimbare este binevenita; te scoate din rutina si te ajuta sa privesti altfel lucrurile. De aceea, pentru astazi te invitam sa arunci o privire peste setul de pahare pe care il folosesti cel mai des. Daca este unul simplu care nu transmite nimic, atunci este cazul sa il supui unei transformari. Incearca sa realizezi pahare handmade si vei fi surprins cat de usor ti se va parea intreg procesul.

Pasul 1
Sunt suficiente cateva elastice din cauciuc si un tub de vopsea spray ca sa realizezi niste pahare handmade de toata frumusetea. Tot ce iti mai trebuie este un pic de timp liber ca sa te poti apuca de treaba.

Pasul 2
Mai intai de toate, spala paharele pe care vrei sa le folosesti si lasa-le la uscat. Astfel, le dai timp sa se obisnuiasca cu ideea ca incepand din acel moment nu vor mai fi niste pahare obisnuite, transparente dupa care nu plange nimeni daca se sparg.

Pasul 3
Dupa ce s-au uscat, infasoara elastice de cauciuc in jur lor. Poti sa pui cate elastice doresti, la ce distanta vrei. Nu trebuie sa respecti un sablon anume, fiecare pahar va avea modelul lui, asa cum ti-l imaginezi tu.

pahare handmade 1

Pasul 4
Intoarce paharele cu susul in jos, astfel incat in momentul in care vei aplica vopseaua spray, aceasta sa nu patrunda si in interiorul paharului. Aplica vopseaua intr-o zona cu ventilatie buna, de preferat in mediul exterior, pentru a nu inhala toti vaporii aceia care sunt toxici.

Pasul 5
Lasa paharele sa se obisnuiasca cu stratul de vopsea 2- 3 ore pana se usuca definitiv. Intre timp poti sa te gandesti cu ce bauturi ii vei servi pe prietenii tai in noile pahare handmade.

Pasul 6
Dupa ce te-ai asigurat ca nu iti vor ramane amprentele pe proaspetele tale pahare handmade, poti inaltura elasticele din cauciuc.

Astfel de schimbari sunt benefice oricarei locuinte. Aduc un plus de culoare si de prospetime si te impiedica sa te plictisesti de obiectele cu care te-ai obisnuit de-a lungul timpului. E normal sa vrei sa schimbi ceva din cand in cand insa e inutil sa arunci lucruri care inca sunt functionale doar pentru ca gusturile tale s-au schimbat. Mai bine incearca sa le dai o noua functionalitate sau sa le schimbi fata, ca in cazul nostru.