Cand vorbim de decoratiuni de iarna pare ca ne adrseam doar publicului feminin, insa vrem sa iti aratam ca si barbatii se pot bucura de ornamente de Craciun in stilul lor. Aproape orice obiect din casa poate fi imbracat de sarbatoare, cu putina imaginatie, un strop de timp liber si bineinteles ingredientul care nu poate sa lipseasca, si anume, buna dispozitie.

Pasul 1
Ne-am orientat catre obiectele din garaj sau debara, care de obicei stau ascunse in cutii si sunt scoase doar cand ai nevoie de ele. Pentru aceasta sarbatoare poate ar fi bine daca le-ai oferi putin credit si le-ai scoate la vedere pentru a-ti inveseli spatiu de lucru. Asadar, vei utiliza pensulele de vopsit pentru a le transforma in ornamente de Craciun. Aceasta operatiune necesita banda adeziva sau pungi, vopsea spray sau vopsea acrilica la tub, nasturi, elemente decorative precum bilute, margele sau orice altceva ai prin casa si niste panglici.

Pasul 2
Acopera portiunea cu peri a pensulelor folosind banda adeziva sau pur si simplu o punga de plastic pe care sa o sigilezi bine, astfel incat sa n-o patezi cu vopsea.

ornamente de craciun1

Pasul 3
Aplica vopseaua pe manerul de lemn, conform instructiunilor de pe ambalaj. Daca vrei sa respecti exemplul din poza, atunci vei folosi verde pentru omul de zapada, bej deschis pentru ren si rosu pentru Mos Craciun. O parte din frumusetea acestor ornamente de Craciun lucrate manual consta in faptul ca iti poti lasa imaginatia libera sa descopere ce idei nastrusnice se ascund in mintea ta, asa ca poti inventa tu alte decoratiuni.

Pasul 4
Dupa ce s-a uscat vopseaua, descopera partea metalica si aplica vopsea spray pe fiecare pensula in parte. Omul de zapada este cu alb, Mos Craciun cu negru si renul cu maro inchis.

Pasul 5
Asteapta sa se usuce si acest strat de vopsea si te poti apuca de partea amuzanta. Deseneaza fete pe fiecare pensula in parte, folosind markere sau vopsea acrilica. Nu-ti fie teama ca nu vor iesi perfect, cu cat vor arata mai caraghioase cu atat vor fi mai spectaculoase pensulele tale, sau mai bine zis noile tale ornamente de Craciun.

Pasul 6
La final, lipeste cu ajutorul pistolului de lipit elementele decorative, pentru fiecare personaj in parte. Leaga o panglica in capatul pensulelor pentru a le putea atarna undeva la vedere.

Pensulele pentru vopsit intotdeauna sunt personajele din umbra si este o ocazie perfecta sa le faci vedete macar o data, si cu siguranata vor atrage toate privirile celor care te vor vizita.