Organizarea baii poate ridica o problema, mai ales daca vorbim de un spatiu limitat. Cu totii visam sa avem o baie spatioasa, in care pe langa obiectele sanitare strict necesare sa ne ramana spatiu suficient pentru cate dulapioare si etajere dorim. Insa, cand ne trezim la realitate, constatam ca abia avem loc sa ne miscam si trebuie sa gasim solutii la problemele pe care le intampinam. Asadar, organizarea baii presupune cat mai multe solutii creative, astfel incat sa gasim cu usurinta obiectele de care avem nevoie si sa castigam timpul de partea noastra. Proiectul de astazi are in atentie obiectele de dimensiuni mici, care de cele mai multe ori sunt aruncate intr-un portfard, amestecate unele peste celelalte.

Pasul 1
Oricat de mica ar fi baia, tot ai loc de un dulapior de baie. In orice dulap functionalitatea maxima o au sertarele, iar usa are doar rolul de a acoperi ce se gaseste inauntru. Dar oricand poti schimba acest viciu de realizare si iti poti face viata mai usoara. Asadar, vei avea nevoie doar de niste benzi magnetice.

Pasul 2
Deschide dulapiorul din baie si analizeaza atent cum sunt pozitionate rafturile. Pentru a avea o imagine mai clara, cel mai bine goleste-l inainte de a te apuca de treaba.

Pasul 3
Masoara latimea usii de la dulap si taie benzile magnetice la dimensiunea acesteia.

organizarea baii1

Pasul 4
Lipeste benzile magnetice in spatiile in care nu se intersecteaza cu rafturile. De cele mai multe ori, obiectele pe care le asezi pe raft ating usa si nu vrei ca ceva sa se lipeasca de benzi, impotriva vointei tale.

Pasul 5
Asaza pe banda magnetica toate agrafele de par, care altfel ar fi inghesuite prin colturile care mai sunt libere. Daca dulapul pe care te-ai hotarat sa-l cosmetizezi are si oglinda, atunci cu atat mai bine. Oricum l-ai folosi sa-ti aranjezi parul, si numai bine sa ai si agrafele la indemana. Benzile magnetice sunt ideale si pentru alte obiecte mici din metal, cum ar fi forfecuta de unghii, penseta sau unghiera.

organizarea baii

Organizarea baii iti scuteste mult timp atunci cand vrei sa gasesti ceva sau pur si simplu te-ai saturat sa le vezi pe toate aruncate din lipsa de spatiu. Nu intotdeauna primesti ceea ce vrei sau crezi ca meriti, si astfel de lucruri nu le poti schimba foarte usor, insa odata ce schimbi modul in care privesti lucrurile, cu siguranta vei reusi sa gasesti alternative la problemele cu care te confrunti.