2015 e nerabdator sa ne incante cu prezenta, avand pregatite patru anotimpuri spectaculoase pentru noi, cu zile insorite dar uneori si cu nori, cu dimineti racoroase sau dimpotriva caldute, cu 518400 de minute de nepretuit pentru fiecare in parte. Si pentru ca are atat de multe de oferit, ar trebui primit asa cum se cuvine, si anume cu o sampanie personalizata.

Pasul 1
Vei folosi o sticla de sampanie care iti place cel mai mult si pe care vrei sa o savurezi la miezul noptii. Pe langa aceasta vei mai avea nevoie de vopsea spray, intr-o culoare care se numara printre preferatele tale si care se asorteaza cu sclipiciul, adeziv spray, sclipici si aracet transparent.

Pasul 2
Mai intai de toate, te vei juca un pic cu sclipiciul. Aceasta sampanie personalizata poate avea cate nuante de sclipici doresti, atata timp cat se completeaza reciproc si nu devin obositoare. Pune sclipiciul pudra in pahare de plastic individuale. Daca folosesti doua nuante, vei utiliza trei pahare pentru o sampanie personalizata pe cinste: vei pune cate o nuanta in fiecare pahar, iar in al treilea vei face un amestec din cele doua.

Pasul 3
Dezlipeste eticheta de pe sticla de sampanie si vopseste-o in culoarea aleasa de tine. Fa acest lucru intr-o zona cu ventilatie buna si las-o sa se usuce.

Pasul 4
Dupa ce vopseaua s-a uscat complet, aplica spray adeziv sau aracet transparent pe suprafata sticlei, pentru a intinde sclipiciul. Totusi, inainte de a te apuca de acest pas, pune dedesubtul suprafetei de lucru un ziar mare sau o cutie de carton, pentru a nu imprastia sclipiciul peste tot, deoarece te asiguram ca vei face mizerie. Daca folosesti doua nuante de sclipici atunci vei aplica adezivul in trei pasi. Mai intai ocupa-te de partea de sus a sticlei, de la eticheta care acopera gatul sticlei si pana aproape de jumatate. Vei intinde lipiciul peste care vei presara sclipiciul pudra in ce nuanta doresti. Repeta acelasi procedeu si in partea din mijloc, doar ca acum vei aplica amestecul dintre cele doua nuante de sclipici pe care le utilizezi. In partea de jos a sticlei vei folosi cea de a treia nuanta de sclipici.

Pentru a te asigura ca sclipiciul ajunge peste tot, invarte sticla cu o mana si cu cealalta aplica sclipiciul. Dupa aceea, scutura putin sticla astfel incat sa se scuture surplusul de sclipici. Deoarece vorbim de o sampanie personalizata, poti aplica oricate nuante de sclipici si poti face orice combinatie care iti trece prin minte, important este sa te simti bine si rezultatul sa te multumeasca, iar la final sa incepi anul cu bine.

sampanie personalizata 2  sampanie personalizata