Fulgi, oameni de zapada, brazi impodobiti, zambete de copii, manusi, alb si rosu, entuziasm, emotii, caldura, turturi, cadouri, piosenie, sanie, patinoar, derdelus. Oricum ai alege sa descrii anotimpul alb, indiferent de locul in care te afli, nu poti sa nu simti bucuria iernii, mai ales daca reusesti sa o vezi prin ochii copilului care inca traieste in tine. Si pentru ca in fiecare an mai aduni amintiri de neuitat, iti propunem sa le expui si anul acesta printr-un glob de sticla personalizat.

Pasul 1
Daca in viata e bine sa te confrunti cu diverse situatii care te pun la incercare, nu strica sa pastrezi amintirile intr-un glob de sticla personalizat, pentru oricand te decizi sa te intorci la ele. Pentru aceasta, vei folosi borcane vechi dar curate, vopsea spray, banda adeziva, pistol de lipit, fotografii, zapada artificiala si decoratiuni de iarna in miniatura (brazi de Craciun, sanii, clopotei sau orice iti place).

Pasul 2
Spala cu seriozitate borcanele si lasa-le la uscat. Chiar daca sunt noi, tot este necesar sa le clatesti, pentru a indeparta praful si impuritatile.

Pasul 3
Decide-te asupra decoratiunilor de iarna in miniatura care urmeaza sa fie introduse in acest glob de sticla personalizat. Iti sugeram sa alegi mai intai fotografiile pe care vrei sa le integrezi in decor si in functie de ele sa te hotarasti ce decoratiuni se potrivesc cel mai bine.

Pasul 4
Pune-ti o geaca groasa, un fes si fular si iesi un pic pana afara. Va trebui sa vopsesti capacul borcanului si este necesar sa faci acest lucru intr-o zona bine ventilata. Alege o culoare de sezon, cum ar fi auriu sau argintiu pentru a se integra armonios printre celelelate decoratiuni cu care iti vei impodobi casa. Vopseste capacul atat pe interior cat si pe exterior si lasa-l sa se usuce.

Pasul 5
Imprima pe hartie fotografiile pe care intentionezi sa le folosesti si lasa-ti imaginatia sa lucreze pentru a decora borcanul cat mai frumos. Vei asambla toate piesele cu ajutorul benzii dublu adezive sau a lipiciului. Poti lipi bile de vata din bumbac organic pentru a grea iluzia de inaltime. Zapada artificiala se va aseza numai bine pe acestea, dar ai grija sa feresti bilele de vata si accesoriile de marginile capacului pentru le proteja in momentul in care inchizi borcanele.

Pasul 6
Daca vrei sa ascunzi urmele vizibile de banda adeziva sau lipici din spatele fotografiei, iti sugeram sa vopsesti cu auriu sau argintiu spatele borcanului.

glob de sticla personalizat 1

Acest glob de sticla personalizat poate servi foarte bine si pe post de cadou pentru persoanele dragi. In mod sigur, cel care il va primi va aprecia ca ai investit timp si imaginatie pentru a-i oferi ceva unic, realizat de mana ta, si nu ai ales varianta cea mai la indemana de a merge intr-un magazin.