Uneltele care au ajuns la saturatie cu indeletnicirea pe care o au sunt candidatele ideale pentru o reorinetare profesionala. Daca aveai senzatia ca numai oamenii isi pot schimba meseria, te-ai inselat, iar noi iti vom arata acest lucru chiar in proiectul urmator. Astazi, personajul principal va fi grebla, care va trece de la greblat la a fi protagonista pentru diverse cuiere inedite.

cuiere inedite

Pentru inceput, trebuie sa scoatem la lumina grebla si sa ii oferim un tratament complet de infrumusetare. Ia smirghelul si indeparteaza orice urma de rugina de pe toata suprafata ei. Si cum orice vopsit presupune inainte un spalat atent, curat-o bine sub jet de apa. Dupa ce s-a uscat, aplica un strat de vopsea spray in culoarea care se asorteaza cel mai bine cu incaperea in care urmeaza sa fie amplasata.

In cazul in care doresti ca grebla sa nu isi piarda in intregime aspectul vintage, ia smirghelul si freaca putin marginile acesteia. Sau ii poti aplica diverse elemente decorative (margelute, flori ornamentale, paiete etc.) cu ajutorul pistolului de lipit.

cuiere inedite 1             cuiere inedite 2

Poti realiza cuiere inedite folosind astfel de greble cosmetizate, trebuie doar sa iti pui imaginatia la contributie. Pot servi excelent ca suport de pahare, daca te hotarasti sa le montezi in bucatarie sau ca sa iti organizezi colectia de coliere si lanticuri, daca te decizi sa ii faci loc in dormitor.

Astfel de cuiere inedite pot fi foarte folositoare si barbatilor, daca sunt montate in garaj pot deveni un suport ideal pentru celelalte unelte care inca nu s-au reorientat profesional. Bineinteles, in acest caz, renunta la elementele decorative pentru a avea un aspect mai masculin.

cuiere inedite 3