Trecerea timpului lasa in urma milioane si milioane de momente frumoase si clipe pe care parca ai vrea sa le pastrezi vii in sufletul tau pentru totdeauna. Prietenii din copilarie, parintii tai, fratii si surorile, minutul acela minunat in care ai zis cel mai hotarat DA din viata ta, secunda perfecta in care copilul tau te-a prins prima oara de mana si cate si mai cate alte amintiri pe care ai vrea sa le revezi in fiecare zi. Trecerea timpului nu ne face mai batrani, ci doar mai bogati in trairi si senzatii care ne completeaza fiinta. Retraieste o parte din magia acelor momente, realizand un perete cu fotografii care sa iti reaminteasca permanent ce norocos esti ca esti tu, si ca ai in viata ta atatia oameni minunati.

Pasul 1
Pentru a realiza un perete cu fotografii, ai nevoie de un perete gol, banda adeziva de hartie (din aceea folosita in pictura), rame de fotografii, cuie si un ciocan.

Pasul 2
Lipeste o bucata de banda adeziva de hartie pe orizontala, peste peretele pe care te-ai hotarat sa-l infrumusetezi. Asigura-te ca banda este dreapta.

Pasul 3
Pentru a stabili unde sa bati cuiul care sa sustina rama, masoara deasupra liniei mediane distanta dintre baza ramei si coltul de sus al acesteia. Daca ramele sunt atarnate de o sarma, tine sarma intinsa si masoara in consecinta. Deasupra liniei mediane, ramele trebuie sa fie aliniate in partea de jos.

Pasul 4
Ramele care se afla dedesubtul liniei mediane trebuie aliniate in partea de sus. Masoara distanta de la capul ramei pana la coltul de jos al acesteia. Foloseste benzi de hartie suplimentare pe care sa le lipesti pe verticala, pentru a crea spatii egale intre fotografiile aranjate una langa cealalta.

Pasul 5
Dupa ce ai pus la pozitie toate ramele, indeparteaza banda adeziva de hartie.

Pentru a avea un perete cu fotografii unitar, hotaraste-te asupra unei singure culori in ceea ce priveste rama de fotografii. De asemenea, stabileste inca de la inceput daca vei folosi fotografii alb-negru sau color deoarece amestecate nu vor arata bine.

Poti alege sa expui fotografiile si in alte aranjamente, poti realiza un perete cu fotografii in care ramele sa fie dispuse circular sau aleatoriu, gaseste varianta care se potriveste cel mai bine pentru tine. Important este ca, avand aceste momente tot timpul la vedere, vei reusi sa apreciezi mai bine tot ce ai in viata, sa privesti evenimentele nefericite si din alta perspectiva si sa iti amintesti mai des sa dai un telefon persoanelor care te iubesc si asteapta vesti de la tine.