Cine te asteapta oricand binedispus acasa? Cine are grija sa te trezeasca in fiecare dimineata, si poate uneori si de cateva ori pe noapte? Cine stie sa te iubeasca neconditionat si sa astepte pana inveti si tu sa oferi fara sa ceri nimic in schimb? Animalele, ca si bebelusii, fac parte din categoria necuvantatoarelor, pe care pentru a le intelege, trebuie mai intai sa le iubesti. Intelegerea vine de undeva din adancul sufletului, unde instinctul fuzioneaza cu sentimentele cele mai frumoase de iubire. Dar ce te faci cand, dupa ore intregi in care, cu rabdare si empatie, i-ai aratat unde este litiera sau i-ai explicat cum sa iti comunice cand are nevoie sa iasa afara, iarasi te intrebi care e cea mai eficienta metoda pentru curatarea  covorului? Ce te faci cand simti ca ti se urca sangele la cap si toata stradania ta a fost in zadar? Ei bine, atunci te imbraci si mergi la supermarket.

Nu, nu este o tehnica terapeutica de distragere a gandurilor negative. Este o solutie la “mica” problema aparuta din nou in mijlocul sufrageriei. Asadar, la magazin cumpara doar ce ai nevoie, ignora toate strategiile de marketing care incearca sa iti ofere mai mult decat ai nevoie si pune in cos doar otet si bicarbonat de sodiu. Odata ajuns acasa, toarna suficient otet peste pata astfel incat sa se umezeasca bine si apoi adauga o cantitate mica de bicarbonat de sodiu. Respecta pasii in aceasta ordine deoarece, daca ii vei face invers, te vei alege cu o mizerie zgomotoasa si atat. Curatarea covorului se face complet daca lasi pata sa se ususce timp de o zi sau doua inainte sa te apuci sa o cureti si apoi sa o aspiri, asa ca acoper-o cu o farfurie. Daca tragi cu ochiul sub farfurie, poti vedea cum pata se absoarbe in micul munte de bicarbonat de sodiu, care se transforma in galben. Dupa 24 – 48 de ore, poti curata cu putina apa si apoi aspira pe deasupra si gata, covorul este ca nou. Asadar, curatarea covorului tine mai mult de rabdare decat de insistenta, pentru ca rezultatul sa fie atat de bun incat incidentul sa treaca neobservat.

Pentru puiul tau, tu reprezinti centrul lumii lui, iar actiunile lui nu sunt rau intentionate, poate vrea sa iti atraga atentia, poate nu s-a mai tinut, poate inca nu a inteles cum e cu litiera sau cu iesitul afara. Ai rabdare cu el, si mai explica-i o data, pana la urma va intelege.

pete de urina curatare solutie