Ce-ar fi daca ne-am aminti ca prima legatura dintre doi oameni aflati la distanta a fost posibilia cu ajutorul unor cabluri. E firesc sa gandesti ca emotia nu cunoaste limite, mai ales pe cele ale distantei, dar primul om care putut sa-i spuna unui confrate aflat la kilometri departare  “Salut, cum ti-e ziua?” cred ca ar pomeni si-acum sentimentul primei schimbari reale de impresii cu un individ care nu se afla de fata. Din pacate sau din fericire, moda “fara fire” nu are prea multe in comun cu a avea o legatura cu ceva sau cineva, fie ea si atat de “la propriu”. In cele ce urmeaza, dorim sa-ti aratam cum mascarea cablurilor in casa devine un soi de transformare a lor intr-o forma cu totul si cu totul speciala.

mascarea cablurilor in casa

Cablurile si firele par a fi condamnate la o trecere in umbra, undeva in spatele peretilor unei cutii care le acopera ca si cand ar fi absolut necesar sa se faca nevazute. Dar de ce sa le ascunzi cand poti sa le oferi o intrebuintare artistica? Priveste imaginile urmatoare si vei intelege de ce mascarea cablurilor in casa este o solutie mai putin agreabila.

mascarea cablurilor in casa 3

Lasa-ti imaginatia sa zburde, nici n-ai idee cate forme atractive poti construi! Cablurile cu lungimi considerabile merita sa fie lasate sa se desfasoare. Cine stie ce poate sa iasa cu putina fantezie?

mascarea cablurilor in casa 2

Tragem nadejde ca dupa exemplele pe care ti le-am oferit mascarea cablurilor in casa va insemna folosirea lor in scopuri artistice.