Soarele inca se joaca cu noi si desi stie ca il asteptam cu nerabdare, parca are chef de v-ati ascunselea. Cu toate acestea, inevitabil gandul iti fuge la dupa amiezile petrecute in curte sau pe terasa, in compania unui prieten bun sau pur si simplu delectandu-te cu un roman care ti-a captat atentia. Si pentru ca totul sa fie gata pentru momentul in care soarele are de gand sa stea mai mult de vorba cu tine, atunci trebuie sa ai pregatite doua scaune si o masa pentru exterior. Este dificil sa gasesti o masa pentru exterior suficient de mica incat sa intre pe terasa, dar in acelasi timp suficient de mare sa sustina macar doua pahare. De aceea, iata ce improvizatie iti prezentam astazi.

Pasul 1
Mesele pentru exterior sunt foarte pretentioase pentru ca trebuie sa fie realizate dintr-un material care sa reziste la toate conditiile meteorologice. Cu toate acestea este important sa aiba si un pic din eleganta, care trebuie sa fie nelipsita din mijlocul unei locuinte. De aceea plasticul iese din discutie din start, asa ca indreapta-ti atentia spre teracota. Asadar, vei utiliza un ghiveci din teracota de dimensiuni foarte mari, farfurioara care vine in dotare, sfoara de iuta, vopsea spray si un adeziv industrial cu putere mare de lipire.

masa pentru exterior 1

Pasul 2
Daca toate materialele sunt pregatite, nu ai nimic mai bun de facut decat sa te apuci de treaba. Deoarece vrei sa realizezi o masa pentru exterior, atunci locul in care vei face acest lucru este afara. Mai intai de toate trebuie sa vopsesti ghiveciul de teracota. Deoarece mesele sunt folosite pentru a sustine diverse lucruri, cel mai indicat ar fi sa o vopsesti intr-o culoare neutra. Albul inspira eleganta, asa ca aceasta este sugestia noastra, dar poti sa alegi orice alta culoare care este pe placul tau. Aplica un strat de vopsea spray atat pe ghiveci cat si pe farfurioara acestuia. Ghiveciul poti sa-l vopsesti doar pe exterior, insa farfurioara trebuie sa aiba aceeasi culoare pe ambele parti.

Pasul 3
Dupa ce vopseaua s-a uscat, ocupa-te putin de aspectul estetic. Infasoara sfoara de iuta la baza ghiveciului, atat cat sa ii dai un accent rustic.

Pasul 4
Intoarce ghiveciul cu susul in jos si lipeste farfuria pe post de tava de baza ghiveciului. Foloseste un adeziv industrial cu putere mare de lipire, deoarece nu vrei ca paharele s-o ia la fuga chiar in mijlocul unei conversatii interesante.

masa pentru exterior 2

Masa pentru exterior nu trebuie sa aiba dimeniuni foarte mari, o poti folosi pe post de masuta de cafea sau de suport pentru carti si reviste in momentul in care ai musafiri sau pur si simplu vrei sa te relaxezi la aer curat.