Pentru ca bucataria nu este prima optiune pentru a-ti intampina musafirii, de cele mai multe ori atentia se concentreaza catre camerele de zi atunci cand vrei sa iti surprinzi prietenii cu ce elemente decorative ti-ai mai infrumusetat casa. Cu toate acestea, bucataria este o incapere foarte importanta mai ales pentru doamnele din familie, care isi dedica o parte semnificativa din timpul lor pregatind mese sanatoase, gustoase si cu foarte multa dragoste pentru toata lumea. De aceea este esential ca si aceasta, indiferent daca este mica sau mare, sa fie amenajata cu gust si creativitate. Este suficient sa integrezi o lustra handmade in peisaj pentru ca toata camera sa fie invaluita in originalitate si inspiratie. Vei vedea in cele ce urmeaza cum poti face acest lucru.

Pasul 1
Pentru a face lumina in bucatarie folosind o lustra handmade, tot ce trebuie sa ai este o razatoare si sistemul de iluminat. Da, razatoarea poate fi folosita in mai multe scopuri, ea face mai mult decat sa rada diversele legume sau branzeturi pentru a contribui la prepararea de mancaruri gustoase. Indrazneste sa gandesti diferit si multe idei stralucite vor iesi la suprafata.

Pasul 2
Cauta o razatoare mai mare si usor bombata, astfel incat lumina sa aiba pe unde sa razbeasca, sa iasa si sa lumineze intreaga camera. Apoi, fa o gaura in mijlocul manerului, pentru a-i permite sa stea agatata de becul din tavan.

Pasul 3
Lustra handmade este aproape gata. Acum, tot ce trebuie sa faci este sa desfaci sistemul de iluminat astfel incat sa poti introduce firul electric prin gaura realizata, iar becul sa se insurubeze in interiorul razatoarei.

Pasul 4
Aprinde lumina si pregateste-te, noua ta lustra handmade este dotata cu efecte speciale. Camera va fi luminata diferit, in functie de dimensiunea gaurilor razatoarei. Daca simti ca nu ai suficienta lumina, atunci opteaza pentru un sistem de iluminat cu mai multe becuri si realizeaza abajururi pentru fiecare in parte, din mai multe razatoare. Va iesi un sistem de iluminat si mai spectaculos si vei avea si mai multa lumina.

Doar pentru ca folosesti un instrument din bucatarie asta nu inseamna ca nu poti realiza acest proiect si pentru alta incapere. Din contra, este posibil sa arate si mai interesant daca montezi lustra in dormitor, tocmai pentru ca razatoarea va fi elementul supriza care in mod normal nu ar avea ce cauta in dormitor, dar care iata, se integreaza de minune intr-o camera amenajata in stil minimalist si nonconformist.

Sursa: http://bit.ly/1PY7uvT