Nu mai e mult si fiecare dintre noi asteapta un musafir important. Ce-i drept, vizita lui ne straneste un pic de emotii, pentru ca vine si ca o confirmare ca am fost copii cuminti, in caz contrar ne alegem cu o nuielusa careia ii sta mai bine in aer liber. Si pentru ca vrem sa-i dam idei Mosului cum sa te mai surprinda si anul acesta, astazi vrem sa iti aratam un cadou dulce. Modul de prezentare este cu siguranta inedit si, daca totusi se stabileste ca nu am fost prea cuminti, macar sa primim o nuielusa din copacul bomboniera pe care il vom descrie in cele ce urmeaza.

Pasul 1
Cand vorbim de o bomboniera bineinteles ca ne referim la un rasfat bun pentru papilele gustative. Dar nu numai. Vom realiza un copac din acadele, asta ca sa ne asiguram ca si nuielusa va fi tot dulce. Vei folosi un ghiveci de flori, vopsea spray, minge din styrofoam si o punga de acadele.

Pasul 2
Daca ai facut rost de toate materialele inseamna ca ai trecut de partea cea mai dificila. Asadar, pentru inceput ocupa-te de ghiveci. Curata de praf sau de alte impuritati ghiveciul, folosind o carpa uscata. Daca ghiveciul nu este nou si ai avut o floare instalata in el, atunci spala-l cu apa calduta si sapun pana indepartezi orice urma de pamant din el.

Pasul 3
Dupa ce ghiveciul s-a uscat, aplica vopsea spray in orice culoare crezi ca se potriveste. Poti aplica cate straturi vrei, pana cand ajungi la culoarea pe care o ai in minte. Daca doresti sa omiti acest pas, atunci alege un ghiveci de flori gata decorat.

Pasul 4
Pune mingea din styrofoam in ghiveci, astfel incat sa intre un sfert din ea inauntru si restul sa fie la vedere.

Bomboniera 1

Pasul 5
Esti aproape gata sa spui ca ai terminat bomboniera, care poate fi ideala pentru ghetutele pregatite de Mos Nicolae, pentru bradul de Craciun sau pur si simplu pentru persoana iubita. Infinge batul de la acadele in mingea din styrofoam, astfel incat acestea sa fie lipite una de cealalta. Incepe din centru si continua spre margini, insa asigura-te ca se vede cat mai putin din minge.

Si.. ai terminat! Pomul bomboniera cu acadele este gata si nici nu trebuie sa astepti pana incepe sa faca rod, deoarece este deja copt. Bucura-te de acest cadou dulce impreuna cu toti membrii familiei, nu il pastra numai pentru tine deoarece consumul de dulciuri trebuie sa fie moderat pentru o viata echilibrata.