Oricat de organizat ai fi, in momentul in care sertarul tau de bijuterii si accesorii da pe din afara, tot iti va fi dificil sa gasesti ceea ce cauti. Si atunci, decat sa incerci sa le ingramadesti pe toate intr-un singur loc, mai bine ar fi sa te dai un pas mai in spate si sa realizezi un suport pentru bijuterii. Pe langa faptul ca te va ajuta considerabil in momentul in care incerci sa gasesti ceva, are si un aspect cu totul si cu totul deosebit, putand fi considerat fara probleme un element decorativ.

Pasul 1
Realizarea acestui suport pentru bijuterii este ridicol de simpla, si nu iti trebuie decat cateva materiale care servesc mai mult pentru crearea unui aspect personal. Prin urmare, vei folosi o galetusa de metal de marime potrivita. Dimensiunea galetii depinde de numarul accesoriilor pe care vrei sa le afisezi dar si de locul in care o vei pozitiona. Mai adauga pe lista de materiale o bormasina cu burghie pentru fier, banda adeziva decorativa (washi tape), pistol de lipit si elemente decorative (flori din fetru, margele, bilute, sfoara, panglica sau orice altceva ai prin casa).

Pasul 2
Mai intai pregateste galeata pentru marea transformare. Spal-o si usuc-o bine pentru ca din acest moment va avea o cu totul alta intrebuintare decat cea pentru care a fost conceputa.

Pasul 3
Cu ajutorul bormasinii, da gauri la distante cat de cat egale, de jur imprejurul ei. Poti realiza un singur rand de gauri sau mai multe, in functie de cat de complex vrei sa fie acest suport pentru bijuterii. Daca te hotarasti sa dai mai multe randuri de gauri, sfatul nostru este sa nu realizezi totusi mai mult de trei straturi deoarece va deveni prea aglomerat.

Pasul 4
Acorda putina atentie aspectului fizic. Daca nu iti place culoarea galetusii, atunci aplica un strat sau doua de vopsea spray, atat pe interior cat si pe exterior, dar lasa se usuce intre aplicari. Poti sa fii cat de creativ doresti, acesta este si farmecul proiectelor do it yourself. Dupa ce esti multumit cu nuanta in care va arata noul tau suport pentru bijuterii, joaca-te un pic cu elementele decoartive. Poti imbraca manerul galetusii in banda adeziva decorativa si de asemnea poti pune  aceasta banda si de jur imprejurul galetii. Poti realiza un suport din sfoara la baza galetii si poti adauga ca element de final cateva flori din fetru sau margelute lipite cu pistolul de lipit.

Pasul 5
Dupa ce toata treaba e gata, nu ti-a mai ramas decat sa alegi ce perechi de cercei sau margele isi vor stabili resedinta in suportul de bijuterii.