In aceasta perioada toata lumea se pregateste de curatenie. Este prima runda de curatenie de amploare din acest an, asa ca toate lucrurile trebuie sa straluceasca. Din pacate realitatea este diferita de cea prezentata in filmele pentru copii, unde este suficient sa bati din palme sau sa misti gratios din nas si curatenia se face singura. Totusi, cu cateva trucuri si scurtaturi testate mai intai de altii, aceasta operatiune poate fi mult mai simpla decat pare. Spre exemplu, indepartarea petelor de grasime pare ceva foarte dificil de realizat. Cu toate acestea, daca ai la indemana niste creta alba  problema este pe jumatate rezolvata.

Pudra de creta ajuta in indepartarea petelor de grasime prin simplu fapt ca absoarbe grasimea si ajuta detergentul sa limpezeasca corespunzator lucrurile. Asadar, freaca niste creta alba pe hainele sau husele patate cu ulei, grasime sau ruj si lasa cateva minute sa absoarba cat mai mult. Dupa aceea, baga hainele la spalat la programul obisnuit. In acest fel ai scapat de o grija care iti putea da batai de cap inutil.

In departarea petelor de grasime nu mai pare o misiune imposibila atunci cand ai acces la mici trucuri menite sa iti usureze treaba din aceasta perioada si sa iti salveze suficient timp, pentru ca tu sa te bucuri de cei dragi si impreuna cu ei.