Un semineu electric inseamna o solutie inspirata care imbunatateste nivelul de trai si contribuie la eficientizarea costurilor. Am putea spune ca traim intr-o epoca dominata de confort si nu am exagera cu nimic. Exista doua tipuri de semineuri electrice: cu instalare pe pardoseala sau care se suspenda pe perete. Farmecul vremurilor de altadata va fi prezent in casa ta odata cu semineul Mini Godin, care se deosebeste cu greu de semineul cu lemne. Tot din familia semineurilor cu instalare pe pardoseala face parte si Cube, un semineu precaut, care intrerupe functionarea in cazul in care este rasturnat accidental, fara sa ia personal intamplarea.

semineu electric  semineu electric
semineu electric semineu electric

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cine ar fi crezut ca un semineu electric poate fi util chiar si vara? Aspectul sau aparte aduce o nota distincta spatiului in care este asezat, fiind un veritabil element de decor. Insa utilitatea unui semineu electric trece dincolo de design, pentru ca produce un efect de curent de aer fierbinte, ca si cum te-ai afla in preajma unui foc ce arde linistit. Un lucru important de retinut este ca semineul electric emana rapid caldura, fara sa fie nevoie de timpi intermediari, economisind timp si resurse fata de alte metode conventionale de incalzire. Incalzirea locuintei cu semineul electric se produce intr-un mod ecologic, nu necesita cos de evacuare si nu degaja fum sau miros.

Un alt avantaj este ca semineul electric nu-ti va sta niciodata in cale atunci cand te vei decide sa reamenajezi casa. Stim cu totii ca, oricat de bine ne simtim la noi acasa, la un moment dat avem nevoie de o schimbare, chiar daca aceasta se poate rezuma si la o simpla repozitionare a obiectelor din camera. Deci, daca ne hotaram sa optam pentru un semineu electric, nu ne ramane decat sa ne relaxam, incalzirea casei se afla atat de aproape de noi, la doar o apasare de buton.

Daca doresti sa achizitionezi unul, te asteptam pe www.efinisaje.ro.