Nu-i asa ca uneori simti o pornire launtrica de a merge la fereastra sa privesti albastrul cerului sau verdele smarald al frunzelor?  Cu totii mai facem asta din cand in cand pentru ca este un lucru placut, relaxant si odihnitor, sa stai cu bratele lipite de pervaz si sa “patrunzi” pentru cateva momente dincolo de sticla transparenta. Gandeste-te cat de placut ar fi, atunci cand savurezi un astfel de moment, sa-ti sprijini coatele pe un pervaz solid dar si frumos, asortat cu feroneria, usa sau pragurile incaperii si de ce nu, chiar cu mobila.

Cunoscute in randul specialistilor sub denumirea de glafuri, aceste aparatoare pentru pervaz oferite de Profilux incearca sa acopere orice cerere ai putea avea – glafuri pentru interior din PVC rigid termorezistent  intr-o gama larga de culori sau glafuri pentru exterior din aluminiu vopsit in camp electrostatic cu o structura foarte rezistenta.

glaf aluminiu pentru exterior glaf termorezistent pentru interior terminatie pvc pentru glafuri

 

 

 

 

Intra aici pe www.profilux.ro pentru mai multe detalii despre aceste produse sau cumpara-le direct de pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/glafuri–i244, din confortul canapelei tale.