Briza marii, nisipul caldut sub picioare, valurile inspumate si compania persoanei iubite creeaza un decor feeric in care simti cu adevarat ca marile placeri ale vietii vin din lucrurile marunte; aspect care, de multe ori, este trecut cu vederea in viata de zi cu zi. Este aproape imposibil ca in vacanta petrecuta pe malul marii sa nu iti atraga atentia o scoica sau doua pe care le poti transforma intr-un frumos suport pentru sapun si astfel fiecare moment petrecut in baie sa iti aminteasca de momentele traite cu drag.

Pasul 1
Un suport pentru sapun este indispensabil pentru baie si este foarte usor de realizat daca ai la indemana doua scoici (una supradimensionata si una mai mica), un ziar si adeziv pentru lipit. Cateva materiale care puse cum trebuie, cap la cap, se transforma intr-un obiect decorativ foarte util pentru revigorarea de dimineata.

Pasul 2
Spala bine cele doua scoici pe care te-ai hotarat sa le transformi in suport pentru sapun. Poti folosi chiar sapunul care isi va gasi locul in cele doua scoici si astfel ii vei da un imbold sa le spele cat se poate de bine.

Pasul 3
Realizeaza un inel dintr-o pagina de ziar mototolita. Alege-o pe cea cu articolele care ti-au lasat un gust amar, astfel pe langa savoniera vei avea parte si de un pic de terapie pentru diminuarea frustrarii ca ai pierdut 5 minute din viata ta citind un articol care te-a dezamagit. Inelul din ziar are rolul de a amortiza cele doua scoici in timp ce lucrezi cu ele.

Pasul 4
Ataseaza scoica mica la cea mare, spate in spate, cu un pic de adeziv pentru lipit. Foloseste un adeziv puternic care sa le tina pe cele doua impreuna.

Pasul 5
Asaza scoicile in inelul din ziar, introducand-o pe cea mica inauntru, astfel incat hartia sa o sustina pe cea mare pana cand se usuca adezivul. Inelul din ziar se va asigura ca scoica mare nu aluneca pana cand cele doua sunt lipite intre ele. Ai grija ca adezivul sa nu atinga ziarul, deoarece la final vei arunca inelul si vei pastra numai suportul.

Pasul 6
Asaza sapunul in savoniera si plaseaza-l langa chiuveta. Ori de cate ori deschizi robinetul si iti arunci un ochi catre noul tau suport pentru sapun, iti poti imagina valurile marii care se sparg de tarm si iti gadila usor mainile.

sursa: http://goo.gl/CjL5c9