Sistemele noastre speciale pentru fixarea mochetei pe treapta te ajuta sa iti duci la bun final proiectul de amenajare a treptelor.

Daca ai reusit sa-ti construiesti o casa spatioasa cu etaj sau mansarda, esti aproape de visul pe care multi dintre noi si-ar dori sa si-l implineasca. Totusi, cum ai finisat treptele la interior? Daca le-i mochetat, problema e ca si rezolvata cu sistemele de fixare a mochetei pe treapta.

Acestea sunt sisteme extrem de eficiente pentru fixarea covorului pe treapta, eliminand posibilitatea de alunecare. Fixarea se face ulterior operatiunilor de finisare a treptelor, conferind un aspect clasic si elegant pentru intreg spatiul in care s-au montat.

Oferim doua tipuri de sisteme pentru fixarea mochetei pe treapta, din materiale diferite. Un model confectionat din alama regala si unul confectionat din otel.

fixarea mochetei pe treapta fixarea mochetei pe treapta fixarea mochetei pe treapta

 

 

 

 

Intra aici pe www.profilux.ro pentru mai multe detalii despre aceste produse sau cumpara-le direct de pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/sistem-pentru-fixarea-mochetei–i173, din confortul canapelei tale.