Orice masa pe care o pregatesti, indiferent ca este vorba de o cina in familie sau o petrecere pentru prieteni, are nevoie pe langa mancaruri alese si de o prezentare pe masura. Asadar, nu trebuie sa scapi nici un aspect, de la alegerea tacamurilor, aranjarea florilor si pana la fata de masa, care trebuie sa fie in ton cu masa pe care o pregatesti. Daca te-ai hotarat sa organizezi o petrecere in aer liber, atunci stii deja ca trebuie sa tii cont de conditiile meteorologice. Cea mai mica briza de vant iti poate ruina petrecerea daca musafirii trebuie sa-si adune tacamurile sau servetelele de pe jos. De aceea iti propunem ca inainte de a te apuca de gatit sa te asiguri ca ai cadrul necesar ca totul sa mearga asa cum ti-ai dorit. Cosmetizeaza fata de masa cu trei buzunare de denim in care sa pui tacamurile si servetele, pana cand toata lumea se asaza la masa.

Pasul 1
Fata de masa cu buzunare de denim se realizeaza folosind foarte putine materiale si fara prea mult efort. Vei avea nevoie doar de trei buzunare de denim (numarul poate varia in functie de cate spatii de depozitare vrei sa adaugi) si o masina de cusut.

Pasul 2
Uita-te printre perechile tale de blugi care dintre ele sta de foarte multa vreme in dulap si nu a mai vazut lumina zilei de mult. Nu are sens sa le pastrezi in speranta ca le vei mai folosi, da-le o noua intrebuintare si vei vedea ca te vei simti mult mai bine. Poti alege perechi de blugi in diferite nuante de denim sau poti opta pentru nuante similare, in functie de fata de masa pe care vrei sa o accesorizezi. Insa, important este sa alegi buzunare mai incapatoare, pentru a putea depozita cat mai multe lucruri.

Pasul 3
Desfa buzunarele, taind cu foarfeca ata care le prinde de blugi. Foloseste o forfecuta mica de unghii si ai putina rabdare. Dupa ce ai taiat cateva cusaturi, apoi treaba va merge mult mai repede.

Pasul 4
Decide pe ce parte a fetei de masa vrei sa le asezi si marcheaza locul cu un creion. Le poti pune pe toate pe aceeasi parte sau daca ai mai multe le poti pune pe ambele parti. De asemenea, tot la latitudinea ta ramane si decizia de a le aseza simetric sau nu.

Pasul 5
Dupa ce le-ai stabilit poztia, tot ce ti-a mai ramas de facut este sa le prinzi de fata de masa cu ajutorul masinii de cusut.

Cand vremea iti va permite sa organizezi o petrecere in aer liber, vei vedea cat de usor este sa pui masa daca ai o fata de masa pregatita pentru orice provocare.