Luna noiembrie se apropie de sfarsit, asa ca toate casele din lume asteapta cu nerabdare momentul in care se vor bucura de cele mai fumoase ornamente si decoratiuni de iarna. Cele mai frumoase sunt intotdeauna cele pe care lasi amprenta personala, cele pe care le realizezi cu drag, chiar daca nu intotdeauna ies perfect. Tocmai acele imperfectiuni scot in evidenta valoarea si frumusetea lucrului facut cu mana ta. Astazi iti propunem sa realizezi un suport de lumanari pentru Craciun, foarte usor de facut dar care are o stralucire aparte.

Pasul 1
Inainte de a te apuca de treaba, aduna pe o masa de lucru toate materialele necesare pentru crearea acestui suport de lumanari pentru Craciun. Asadar, vei folosi un borcan, sclipici pudra (auriu sau argintiu), lipici sau spray adeziv si o panglica.

Pasul 2
Spala cu apa calduta si detergent de vase borcanele pe care doresti sa le folosesti, dupa care lasa-le la uscat. Poti sa utilizezi orice tip de borcane dar, daca vrei sa obtii un suport de lumanari pentru Craciun cu totul si cu totul deosebit, te sfatuim sa folosesti niste borcane vintage.

Pasul 3
Aplica lipiciul sau spray-ul adeziv in interiorul borcanului. In cazul in care vrei sa realizezi un model, aplica adezivul cu ajutorul unei pensule in strat subtire. Ca sa iti fie mai usor sa realizezi modelul, il poti desena in prealabil cu un marker care nu este rezistent la apa pe partea din fata a borcanului. Apoi, trebuie doar sa urmaresti pe interior, cu pensula, desenul de pe exterior.

Pasul 4
Toarna sclipiciul sub forma de pudra in interiorul borcanului. Pune-i capac borcanului si agita-l bine astfel incat sa ajunga peste tot.

Pasul 5
Dupa ce se usuca sclipiciul in interior, leaga o panglica decorativa in jurul borcanului.

La sfarsit pune o lumanare inauntrul borcanului si poti aseza noul tau suport de lumanari pentru Craciun alaturi de celelalte decoratiuni de iarna pe care le ai. Cu siguranta acest proiect poate fi utilizat si in alte scopuri. Poate servi foarte bine pe post de vaza de flori, insa in acest caz de preferat este sa folosesti un borcan de dimensiuni mai mari sau o sticla si sa aplici sclipiciul pe exterior. De asemenea, il poti folosi si ca recipient pentru depozitarea diverselor obiecte mici sau a ustensilelor de scris. Iti invitam imaginatia sa zburde si sa cuprinda cat mai multe functionalitati pentru acest proiect.

suport de lumanari pentru Craciun 1