Sa mergem mai departe in calatoria noastra prin lumea constructiilor, a amenajarilor si reconditionarilor, in incercarea noastra de a-ti pune la dispozitie toate detaliile despre cum poate sa arate casa ta din punct de vedere al finisajelor si accesoriilor de finisaj, ce-i lipseste, ce-ar putea sa o schimbe sau sa o faca sa “straluceasca” in ochii tai.

Sa discutam un pic despre etansatoare. In primul rand, ele raspund mai multor necesitati:

a.    Etansatoare pentru bucatarie

In mod clar, ele nu sunt simple elemente de decor pentru blaturile de bucatarie. Desi aceasta calitate este foarte importanta pentru completarea design-ului bucatariei tale, rolul cel mai important este reprezentat de faptul ca protejeaza perfect coltul dintre blat si perete si nu permite infiltrarea apei pe  aceasta zona, fapt ce ar putea deteriora in timp marginea blatului, creand un aspect neplacut.

etansator MTS etansator ETS accesorii etansator bucatarie

 

 

 

 

Pentru a vedea nuantele de culori intra aici pe www.profilux.ro sau cumpara direct produsul de pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/etansatoare–i155.

b.    Etansatoare pentru baie

Rolul cel mai important al etansatoarelor pentru baie, produse realizate din PVC cu structura maleabila,  este acela de a impiedica patrunderea apei in coltul format intre cada si perete sau dintre chiuveta si perete. “Stationarea” apei pe o perioada indelungata poate duce la formarea mucegaiului pe aceasta zona, afectand atat aspectul dar si igiena locului respectiv.

accesorii etansator etansator SBS etansator SSP

 

 

 

 

Pentru a vedea modelele de etansatoare pentru baie intra aici pe www.profilux.ro sau cumpara direct produsul de pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/etansatoare–i155.

c.    Etansatoare pentru tamplarie

Garniturile etansatoare, asa cum le spune si denumirea, au rolul de a etansa usile si ferestrele impotriva curentilor de aer, ele mulandu-se perfect pe marginile de contact. Rezistente la intemperii si variatii de temperature, poti economisi prin folosirea lor pana la 35% din energia consumata pentru mentinerea temparaturii doreite in incapere.

indeplinesc foarte bine cerintele din zonele de imbinare (ferestre, usi, etc), zone prin care aerul din exterior poate patrunde in casa. Fiind cauciucate se pot mula perfect pe marginile de contact.

garnitura etansare GEP garnitura etansare GED garnitura etansare 100m

 

 

 

 

Pentru a vedea modelele de etansatoare pentru baie intra aici pe www.profilux.ro sau cumpara direct produsul de pe http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/garnituri-de-etansare–i301.

d.    Perii pentru usi / Benzi pentru usi

Atat periile pentru etansare usi cat si benzile pentru etansare  au rolul de a etansa partea inferioara a usilor, eliminand astfel probablitatea patrunderii aerului, lucru extrem de deranjant atat vara, dar mai ales iarna. In plus, ele sunt o protectie impotriva insectelor, prafului si luminii.

banda pentru usi perie usi PAP perie usi PPN

 

 

 

 

Pentru a vedea modelele de perii si benzi de etansare intra aici pe www.profilux.ro sau cumpara direct produsul de pe  http://www.efinisaje.ro/amenajari-interioare/perii-pentru-usi–i293.