Plux
DESPRE BLOG

Ti s-a intamplat vreodata, mergand pe strada sau pe aleile inguste, sa te opresti pret de cateva secunde si sa admiri arhitectura impresionanta a unor case ce pareau a fi “decupate” din reviste – case noi  proaspat zugravite sau case vechi cu mansarde si coloane spiralate? Nu ti-ai pus atunci intrebarea “Oare cum arata interiorul acestor case si cat de bine au stiut cei care se bucura acum de confortul  lor sa-l armonizeze cu ceea ce se vede din afara!?”, tracandu-ti prin minte zeci de imagini inchipuite si dorind sa afli care dintre ele  ar putea dezvalui misterul!?

Apoi gandurile merg mai departe si poti incepe sa iti imaginezi ce schimbari poti face in propria ta locuinta pentru a o transforma in casa in care sa traiesti cu placere. Pentru ca pana la urma, calitatea si rafinamentul nu tine intotdeauna cont de dimensiuni sau tipic. Uneori, totul tine de atentia la detaliu si de daruire sau de cat suflet pui atunci cand faci un lucru.

Sau poate pur si simplu simti nevoia de o schimbare? Vine o vreme cand fiecare incepem sa ne gandim la ceva nou, la altceva decat am avut sau avem. Schimbam haine, pantofi, masina, dar cred ca mare parte dintre noi incepem cu ambientul casei. Faianta de-acum 10 ani s-a demodat, culoarea nu se mai potriveste cu noile corpuri de mobilier… si cate nu ne trec prin minte, cand vrem sa avem o casa ca-n povesti.

Noi suntem aici pentru a te ajuta in proiectele tale personale de amenajare, in calatoria ta prin lumea uneori complicata a amenajarilor interioare.

Prin intermediul tuturor proiectelor prezentate pe site-ul www.plux.ro dorim sa oferim idei pentru imbunatatirea calitatii vietii folosind minimum de resurse.

In general proiectele au in vedere folosirea obiectelor sau materialelor iesite din uz si a le oferi o utilitate noua.

Initiativa www.plux.ro are la baza implicarea oamenilor in activitati care le usureaza viata si promoveaza o atitudine responsabila fata de mediul inconjurator.

Informatiile prezente pe site sunt verificate prin intermediul mai multor surse iar rezultatul final, in speta articolul care descrie un proiect DIY, este o sinteza a celor mai relevante indicatii cu privire la buna desfasurare a proiectului.

Demersul site-ului este de a incuraja activitatile casnice si de gospodarie in vederea folosirii productive a timpului. Proiectele sunt prezentate sub forma de sfaturi si idei si sunt pasibile de a scapa din vedere anumite aspecte legate de functionalitate, siguranta, eficienta si durabilitate.

Deoarece promotorii acestei pagini nu pot pune in practica toate ideile expuse, suntem nevoiti sa ne absolvim de orice fel de responsabilitate privind folosirea acestor informatii in forma in care sunt prezentate, dat fiind faptul ca nu reprezinta pozitia unui specialist in domeniu.

Din dorinta de a evita orice fel de neplaceri, va rugam sa ne sesizati eventuale discrepante, incompatibilitati sau erori in legatura cu proiectele prezentate.

Va multumim pentru intelegere!