Cand sunt mici copiii isi doresc aproape tot ce vad la alti companioni de joaca, insa la fel de repede se plictisesc de ele. De cele mai multe ori, cele mai frumoase jucarii sunt obiecte banale pe care le gasesc prin casa, cum ar fi sticle goale, capace, pahare de unica folosinta samd iar jucariile pe care si le-au dorit cu o zi inainte ajung sa fie uitate pe sub pat. De aceea, cu putina creativitate le poti salva de la o viata prafuita si solitara si sa le transformi in decoratiuni pentru casa. Mai apoi, cu siguranta vor incepe sa fie din nou dorite de cei mici.

Pasul 1
Aceste decoratiuni pentru casa se realizeaza din litere de plastic magnetice. Dupa ce l-au invatat cat au putut de multe pe cel mic, acum au nevoie de o vacanta in care sa stea relaxate, pe frigider, pe usa sau pe orice obiect metalic, departe de dintisori ascutiti sau manute curioase. Dar, pana a pleca in vacanta vor trebui sa treaca pe la salonul de infrumusetare, asa ca vei avea nevoie de spray primer pentru plastic si vopsea spray intr-o nuanta aurie.

decoratiuni pentru casa 1

Pasul 2
Culorile fosforescente si stridente sunt foarte atractive pentru copii, pentru adulti in schimb, nu au acelasi efect. Asadar, cauta o camera bine ventilata si apuca-te de vopsit. Pune un carton sau un ziar dedesubtul literelor de plastic si asaza-le cu magnetul in sus. Aplica doua straturi de primer si lasa-le sa se usuce intre aplicari. Nu iti face probleme daca pui primer sau vopsea peste magnet, va fi la fel de atragator pentru obiectele metalice ca si inainte. Dupa ce s-a uscat, aplica si doua straturi de vopsea, respectand aceeasi indicatie de a lasa sa se usuce intre aplicari. Dupa ce ai terminat cu o fata, intoarce-le si repeta aceiasi pasi si pentru partea aceasta.

decoratiuni pentru casa 2

Pasul 3
Culoarea aurie a acestor decoratiuni pentru casa se potriveste foarte bine cu o suprafata inchisa la culoare, insa daca nu ai una metalica prin casa, poti realiza modele frumoase si pe usa de la frigider. Ii poti lasa mesaje persoanei iubite sau le poti folosi pe post de reminder atunci cand nu ai post it-uri la indemana.

decoratiuni pentru casa 3

Exista multe obiecte in casa pe care le poti refolosi daca nu si-au pierdut functionalitatea initiala. Trebuie numai sa te gandesti ca ai mai multe de castigat daca iti pui creativitatea in functiune si astfel poti crea lucruri absurd de simple si revoltator de spectaculoase.

sursa: http://goo.gl/C4JLyA