Pregatirea casei de sarbatoare este momentul de glorie al obiectelor care si-au iesit din functiune, si nu pentru ca le poti arunca pe toate odata la curatenia generala ci pentru ca le poti ajuta sa straluceasca intr-o cu totul alta intrebuintare. Astazi ne vom indrepta atentia catre piesele de calculator vechi, pe care le poti transforma cu succes in decoratiuni pentru brad.

Pasul 1
Daca ai prin casa un calculator vechi, care sta uitat intr-un colt, acoperit cu o haina groasa de praf, atunci apuca-te de dezmembrat. Aceste decoratiuni pentru brad au nevoie de memoria RAM, dar poti folosi si celelalte componente pentru a realiza alte proiecte handmade.

Pasul 2
Curata de praf memoria RAM si cauta alte accesorii cu care o poti infrumuseta. Specialistii care au inventat aceaste componente parca au stiut ca la un moment dat se vor reprofila si vor ajunge decoartiuni pentru brad, deoarece combinatia de verde cu auriu este carcateristica sarbatorilor de iarna. Asadar, adauga pe masa de lucru niste fundite aurii, cateva margelute, niste agatatori si un pistol de lipit.

Pasul 3
Lipeste fundita la baza memoriei RAM si agata de ea niste clopotei sau niste bilute. Daca tot ai pornit pistolul de lipit, ataseaza si agatatorile, ca sa nu zici ca ai consumat curentul degeaba. Poti folosi agatatorile de la niste globuri care nu iti mai plac sau pe care nu mai intentionezi sa le folosesti.

De acum incolo memoria RAM nu va mai stoca documente in format jpeg, doc. sau alta extensie ci va fi ocupata la maximum cu inmagazinarea amintirilor frumoase, prin aceste decoratiuni pentru brad.

Sursa: http://bit.ly/IMpnR9