Nasterea unui copil este o minune pe care numai cei care au experimentat-o o pot simti la adevarata ei valoare. Cu toate acestea, bucuria celorlalti membri ai familiei si a prietenilor este fara indoiala pe masura evenimentului si cu totii o asteapta cu sufletul la gura. Din acest motiv, chiar inainte de a veni pe lume mult doritul omulet, cei dragi lui se pregatesc de sarbatorirea momentului. Asa se face ca primele cadouri le primeste chiar inainte de a face cunostinta cu cei din jur, mai ales de cand am imprumutat si noi traditia vecinilor nostri mai indepartati. Dar orice petrecere necesita in prealabil niste pregatiri minutioase, pe care de obicei le face nasa, ca doar urmeaza sa vina pe lume copilul ei spiritual. Pentru toate nasicile si nu numai, venim in intampinare cu cateva sugestii de decoratiuni pentru baby shower, ca sa scape de o grija in plus.

Pasul 1
Aceste decoratiuni pentru baby shower au in prim plan hainutele pentru bebelusi, intrucat iti propunem sa realizezi o ghirlanda din haine pentru nou nascuti. Vei avea nevoie de cateva hainute, dar nu multe la numar (nu vrei sa arate chiar ca o srama de uscat rufe), carlige si o sfoara.

Pasul 2
Alege hainutele pe care o sa le folosesti. Acest pas este foarte important deoarece toata atentia va fi concentrata pe piesele vestimentare care vor fi atarnate pe post de decoratiuni pentru baby shower. Alege hainute pe care viitoarea mamica le poate folosi pentru puiul ei si, de ce nu, pe viitor sa i le pastreze in cutia de amintiri. Daca bebelusul in cinstea caruia se organizeaza petecerea este o fetita, atunci poti alege o rochita, un pulover care se incheie in fata cu nasturi, un tricou si o fustita. Daca vrei un maxim de efect, poti atarna si o pereche de cipici de balet. Daca este baietel, poti alege o salopeta spilhozen sau clasica, un tricou, o pereche de pantaloni si o pereche de adidasi. In ceea ce priveste culoarea hainutelor, depinde foarte mult de tematica. Poti opta pentru o culoare uni (nu neaparat clasicul roz pentru fetite si bleu pentru baieti), poti alege sa adaugi o pata de culoare si efervescenta petrecerii si sa te orientezi catre hainute cat mai colorate sau te poti opri la alb, ca sa accentuezi inocenta si puritatea micului asteptat.

Pasul 3
Dupa ce te-ai decis ce hainute sa folosesti, taie cu o foarfeca o bucata de sfoara suficient de mare incat sa incapa toate piesele vestimentare, la o distanta suficienta incat sa nu fie inghesuite, dar nici sa nu isi simta lipsa una celeilalte. Tine cont de faptul ca aceasta ghirlanda va trebui agatata, asa ca lasa mai multa sfoara libera la capete, pentru a o putea atarna.

Pasul 4
Prinde hainutele cu carlige de rufe, dar incearca sa folosesti unele mai festive sau, daca nu, sa le decorezi tu in prealabil cu banda adeziva washi tape.

decoratiuni pentru baby shower 3

Pasul 5
Agata in perete ghirlanda si ocupa-te si de alte decoratiuni pentru baby shower.

decoratiuni pentru baby shower 1