De cum de trezesti dimineata si pana te culci la loc seara, tot din jurul tau iti va striga: “Vine Craciunul!!!!”. De aceea, trebuie sa ai grija sa nu exagerezi totusi atunci cand vrei sa iti aranjezi casa cu decoratiuni de Craciun. Ce-i prea mult strica si in plus, gandeste-te numai ca iarna o sa treaca si va trebui sa le dai jos, ceea ce iti va lua ceva timp. Astazi, iti vom arata cum poti transforma masa de Craciun intr-o masa festiva, doar cu un pic de imaginatie si cu decoratiuni de Craciun simple, dar alese cu gust.

Pasul 1
Masa va fi oricum plina de bunatati, care mai de care mai apetisante si mai frumos colorate, asa ca ce vei pune pe langa trebuie sa fie simplu, discret si sa nu iti stea in cale. De aceea, ne-am gandit sa iti sugeram niste decoratiuni de Craciun pentru masa care implica doar niste pahare de vin, lumanari mici, rotunde si vasc.

Pasul 2
Pentru inceput, intoarce paharele de vin cu susul in jos. Astfel, vei transforma piciorul paharului in suport de lumanare. Avantajul acestor decoratiuni de Craciun consta in faptul ca lumanarea este la inaltime, si nu mai risti sa produci accidente nedorite care strica cheful tuturor celor prezenti.

Pasul 3

Pune in piciorul de la paharul de vin o lumanare discreta, pe care o vei aprinde la masa.

Pasul 4
Sub paharul de vin pune o crenguta de vasc simpla, sau o poti aranja cu cateva fundite si margelute. Si asta este tot. Vei avea decoratiuni de Craciun simple, practice si cu bun gust.

Decoratiuni de Craciun

decoratiuni de Craciun 2.                               decoratiuni de Craciun 1

In cazul in care vrei sa folosesti paharele de vin pentru a servi sampanie sau vin atunci iti vom oferi o alta solutie. Foloseste pahare obisnuite, de orice forma doresti. Umple-le cu apa si pune inauntru o crenguta de vasc. Iti sugeram vascul deoarece este anotimpul in care este si el unul dintre personajele principale, dar poti folosi la fel de bine orice alta floare doresti, sau chiar margele colorate, pietre sau alte decoratiuni de Crcaiun pe care le ai in casa. Deasupra apei, asaza o lumanare mica si rotunda. Aceasta va pluti frumos deasupra florii si va da o senzatie spectaculoasa de foc pe apa.