Gresie, parchet, mocheta – toate aceste elemente le gasim in orice casa, iar trecerea de la un material la altul trebuie sa fie marcata elegant si estetic. Ai inlocuit recent gresia sau parchetul dintr-o camera si te gandesti sa chemi un specialist pentru a monta trecerile de pardoseala? Noi iti sugeram sa chemi mai bine masterul din tine si sa-l pui la treaba, pentru ca nu e un procedeu complicat de montaj si il poti realiza tu insuti.

Trecerile de pardoseala delimiteaza doua planuri, diferite ca inaltime sau material si sunt foarte utile, atat pentru aspectul final al casei, cat si pentru protectie. Se pot fixa intre gresie si parchet, parchet si mocheta, dar si intre acelasi tip de material, dar in planuri sau incaperi diferite. Materialul din care sunt realizate aceste treceri ofera o eleganta decorativa locuintei si in acelasi timp protejeaza materialele peste care le aplici impotriva deteriorarii. Inainte sa te apuci de treaba, achizitioneaza aceste treceri. Pe site-ul magazinului nostru online www.efinisaje.ro, le gasesti intr-o gama variata si la preturi foarte bune. Mai mult, materialele din care sunt confectionate produsele noastre sunt foarte rezistente si de o calitate superioara. In felul acesta, nu trebuie sa iti faci griji ca va trebui sa te pui la treaba din nou dupa un scurt timp, din cauza craparii sau deteriorarii acestora.

Acum, apuca-te de treaba si, daca ai nevoie de instructiuni de montaj, citeste-le pe cele care se potrivesc cu lucrarea ta:

Simultan cu placarea suprafetelor

Montare cu adeziv – prag dreptungiular sau flexibil la acelasi nivel

Montare cu adeziv – rampa pentru diferenta de nivel

Montare cu holsuruburi ascunse – trecere la acelasi nivel sau cu diferenta de nivel

Ulterior placarii suprafetelor

Montare cu adeziv – prag T sau I si treceri la acelasi nivel

Montare cu holsuruburi aparente – trecere la acelasi nivel sau cu diferenta de nivel

Speram ca ti-am fost de ajutor si iti uram spor la treaba!