Cat de confortabil e sa stai in picioare? Iata o intrebare la care iti poate raspunde un telefon care a obosit sa tot stea pe jos. Daca tot iti sta in cale cand il incarci, lasa-l sa se odihneasca pe verticala intr-un suport pentru telefon frumos colorat.

Pasul 1
Cand pui telefonul la incarcat de multe ori te incurci de el prin casa. Pentru a scapa de firele imprastiate, sau ca sa te asiguri ca nu cade ceva pe el, cel mai bine ii construiesti un suport pentru telefon, unde sa il stii in siguranta. Vei avea nevoie de un recipient de plastic, foarfece de bucatarie, smirghel, marker si banda adeziva de decor (washi tape).

Pasul 2
Arunca-ti un ochi prin casa si uita-te dupa un recipient de plastic gol sau aproape gol care sa fie de dimensiunea telefonului tau mobil. Te poti orienta spre o sticla de sampon, gel de dus, lotiune de corp sau chiar spre un recipient pentru mustar sau ketchup. Cele mai bune sunt cele mai plate, deoarece se lipesc mai bine de perete decat cele circulare. Dupa ce l-ai gasit, spala-l bine cu apa calda si detergent de vase si lasa-l sa se usuce.

Pasul 3
Pune telefonul pe langa recipientul de plastic pentru a masura cat de inalt vrei sa fie suportul. Incepe din partea de jos a recipientului si cu un marker traseaza o linie in partea din fata, pentru a insemna pe unde vei taia cu foarfeca de bucatarie. Continua linia si pe partea din spate a recipientului insa curbeaza-o in partea de sus (ca si cand ai desena o cocoasa de camila) pentru a crea “carligul”.

Pasul 4
Taie recipientul prin dreptul liniei trasate, folosind o foarfeca de bucatarie sau un cutter. La sfarsit ar trebui sa ramai cu forma suportului pentru telefon.

Pasul 5
Pe partea de sus a suportului deseneaza un patrat cu marginile rotunjite. Pune suportul deasupra unui tocator de bucatarie si cu ajutorul cutter-ului decupeaza forma desenata.

Pasul 6
Niveleaza marginile cu smirghelul. Pentru a-i da un design frumos, foloseste smirghelul pentru a nivela intreaga suprafata si eventual pentru a sterge inscrierile de pe recipient.

Pasul 7
Pentru a ii oferi un aspect mai placut poti folosi banda adeziva de decor (washi tape), vopsea spray sau il poti imbraca in material textil, in functie de gusturile tale sau de resursele pe care le gasesti prin casa.

Pasul 8
Suportul se ataseaza chiar la priza insa daca vrei sa fii sigur ca plasticul nu se topeste sau ca nu vor exista alte probleme, ataseaza un carlig langa priza de care sa atarni suportul. Nu stim daca poti spune ca ti-ai facut o surpriza, dar suntem siguri ca un suport pentru telefon este un cadou pe care ti-l poti face cu usurinta.