Decat sa-ti pui pofta in cui mai bine iti asezi bijuteriile. Un accesoriu elegant atarna greu pe orice tinuta, asa ca n-ar fi rau sa-l agati intr-un loc special creat pentru el. Convinge-i pe toti ca te descurci nu doar sa asortrezi culorile ci si sa construiesti un suport pentru bijuterii ca un cuier pentru momente pretioase.

Pasul 1
Bijuteriile merita sa aiba locul lor, organizate si aranjate frumos; de aceea este necesar sa le creezi un loc special. Pentru aceasta vei avea nevoie de o scandura de lemn, bormasina si burghie, manere din ceramica sau sticla pentru piese de mobilier, ciocan, cuie, ferastrau (optional) si 10 minunte din timpul tau.

Pasul 2
In cazul in care folosesti o scandura pe care ai gasit-o in magazie sau in plimbarile pe plaja sau prin padure, atunci verifica daca are cuie vechi si scoate-le. Sterge-o apoi cu un prosop umed si cu sapun pentru lemn. Poti folosi orice bucata de lemn, nu trebuie sa aiba o dimensiune sau o forma standard, din contra, va avea un aspect mai spectaculos daca are o forma neregulata. Sa tii cont totusi ca un suport pentru bijuterii nu poate arata decat atragator.

Pasul 3
Dupa ce ai aranjat scandura, te poti pregati pentru montarea manerelor. Cu ajutorul bormasinii, fa gauri in locurile in care vrei sa asezi manerele. Asigura-te ca burghiul de la bormasina este de aceasi dimensiune cu surubul manerului.

Pasul 4
Odata ce gaurile sunt gata, monteaza manerele, prin simpla infiletare a surubului in bucata de lemn. In cazul in care scandura la care te-ai orientat este prea subtire si surubul manerului trece prin ea, atunci va trebui sa tai cu ferastraul capatul care iese din lemn.

Observatie:
Manerele de ceramica si sticla exprima eleganta, in acest fel orice suport pentru bijuterii devine un punct de atractie. Poti alege o culoare in tonuri pastelate sau dimpotriva cu puncte, dungi sau motive florale. Si in ce priveste forma ai mai multe optiuni: diamant, rotunde, patrate, in functie de gusturile fiecaruia.

Pasul 5
Pentru a-l fixa in perete, vei mai avea nevoie doar de un ciocan si cateva cuie. Un suport pentru bijuterii sta foarte bine in baie, langa oglinda sau in dormitor, oriunde iti este mai la indemana. Asa te vei asigura ca nu vei mai uita de lanticul acela frumos pe care ti l-ai cumparat vara trecuta sau de colierul pe care l-ai primit cadou de la sotul tau.