Relaxarea imbraca diferite forme. Ea este intr-adevar o stare, dar factorii care o determina ne sunt mereu la indemana; depinde de noi cum reusim sa crosetam din timp si dispozitie o cale de mijloc ce duce direct pe taramul unde linistea e singurul locuitor. Acolo chiar si nehotaratii isi gasesc locul iar visele frumoase sunt o realitate. Daca indemnurile trandaviei par cusute cu ata alba, e momentul sa-ti pui priceperea la treaba in slujba necuvantatoarelor ce-ti anima peisajul, a caror loialitate are zilnic multe de spus. Se vor umple de bucurie cand vor vedea ca blana lor se asorteaza la fix cu un culcus pentru animale.

Pasul 1
Acest culcus pentru animale se realizeaza foarte rapid, folosind materiale pe care cel mai probabil le ai deja in casa. Asadar, scotoceste dulapul dupa un pulover vechi, pe care nu mai intentionezi sa il porti, nu vrei sa il transmiti mai departe copiilor tai si nici nu se incadreaza in hainele pe care vrei sa le donezi. De asemenea, cauta si doua prosoape de care te poti debarasa fara probleme, bucati de materiale textile pe care le vei folosi pe post de umplutura, ata, lana, ac de cusut si o foarfeca.

Pasul 2
Taie in bucati mici materialele textile pe care le vei folosi pe post de umplutura. In acest fel le poti indesa in toate colturile si noul culcus pentru animale nu va avea denivelari, iar micutul tau prieten se va odihni pe cinste.

culcus pentru animale 3

Pasul 3
Impatureste prosoapele la dimensiunea pe care vrei sa o aiba baza culcusului si, daca mai este necesar, adauga intre cele doua prosoape un strat de umplutura din materiale textile taiate in bucatele mici. Parctic,  vei face un sendvis din cele doua prosoape cu o umplutura de materiale textile.

culcus pentru animale 4

Pasul 4
Coase cele trei straturi impreuna si vei obtine o forma ovala. Realizeaza cusatura principala pentru a da forma dorita dupa care adu marginile in interior si coase-le si pe ele. Nu te preocupa de aspectul estetic, aceasta baza oricum nu va fi la vedere iar pe animalutul tau il intereseaza cat de confortabil este, nu cum arata.

culcus pentru animale 5

Pasul 5
Introdu baza in interiorul puloverului pe care te-ai decis sa il transformi in culcus pentru animale. Coase puloverul de jur imprejurul pernitei din prosoape folosind un fir de lana gros.

culcus pentru animale 6

Pasul 6
Indeasa pe bratele puloverului resturi de materiale textile iar apoi aranjeaza-le intr-o forma circulara de jur imprejurul bazei.

culcus pentru animale 7

Pasul 7
Coase-le la pozitie folosind un ac cu ata sau, daca ai masina de cusut, pune-o in functiune cu incredere. La final, infrumuseteaza culcusul dupa personalitatea animalutului care se va odihni in el.

ulcus pentru animale 8

Sursa: http://goo.gl/QyHULM